سرهنگ فرهاد ابدال چگنی، اظهار کرد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با اشراف اطلاعاتی از انتقال یک محموله مواد مخدر به داخل استان اطلاع حاصل که با هماهنگی مطلع شدند.
وی افزود: با اعزام تیم های عملیاتی به محورهای مواصلاتی، خودرو حامل ماده مخدر تریاک به محض ورود به داخل استان طی یک عملیات ضربتی و مقتدرانه با رعایت قانون بکارگیری سلاح متوقف شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از پلیس، در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور، جانشین فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به اینکه پس از بازرسی پلیس از خودرو مقدار ۲۴ کیلوگرم تریاک که به طرز ماهرانهای جاسازی شده بود کشف شد، تصریح کرد: یک نفر متهم سابقهدار در این راستا دستگیر و ضمن تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.
ابدال چگنی ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و همکاری خوب مردم و دستگاه قضائی با پلیس در مبارزه با سوداگران مرگ از شهروندان درخواست کرد هرگونه فعالیت سوداگران مرگ را به مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام
نظرات