• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404062917609
  • منبع : نمایندگی فارس

درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در المپیاد کشوری

درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در المپیاد کشوری

ایسنا/فارس سرپرست علمی المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه‌ علوم پزشکی شیراز از درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در المپیاد کشوری خبر داد.

مراسم اختتامیه هفدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی کشور با معرفی برترین‌های عرصه‌های علمی و پژوهشی برگزار شد و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با کسب مدال‌های رنگارنگ، نام دانشگاه را پرآوازه کردند.

سرپرست علمی المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه‌ علوم پزشکی شیراز با تبریک این موفقیت‌ها بیان کرد: ما به دانشجویانی که با تلاش خود باعث سربلندی دانشگاه شدند، افتخار می‌کنیم و تلاش آنان را ارج می‌نهیم. این دستاودها نشان‌دهنده ظرفیت بالای دانشجویان ما و عزم جدی دانشگاه برای پرورش استعدادها است. این‌ موفقیت تنها اولین قدم‌ها در مسیر افتخارات بزرگ‌تر هستند و دانشگاه علوم پزشکی شیراز قوی‌تر از گذشته به حمایت از دانشجویان مستعد خود ادامه خواهد داد.

علی عظیمی افزود: این المپیاد با هدف ارتقای سطح دانش و خلاقیت دانشجویان برگزار شد و برگزیدگان آن به‌عنوان سرمایه‌های علمی ارزشمند آینده نظام سلامت کشور معرفی شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در روز شنبه ۲۹ شهریور، نتایج دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در المپیاد کشوری به شرح زیر است:

در حیطه اخلاق پزشکی: «محمدمهدی نیازی» مدال نقره انفرادی و «ابوالفضل جعفرزاده» مدال برنز انفرادی را کسب کردند.

در حیطه آموزش پزشکی: تیم ترکیبی دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز و مشهد متشکل از «علی ریحانیان»، «امیررضا قانعی» و «پژمان حسین‌زاده» به مدال نقره گروهی دست یافتند.

در حیطه همگرایی در علوم پایه: تیم ترکیبی دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز و جهرم با حضور «عباس دهقانیان»، «سبحان مهرافشان» و «علیرضا انجویی» مدال طلای گروهی را به گردن آویختند.

در حیطه مدیریت نظام سلامت: «امید یادگارنژاد» از دانشگاه علوم پزشکی شیراز دیپلم افتخار این رشته را دریافت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha