• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۹
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1404062917728
  • خبرنگار : 71533

هشدار ستادکل نیروهای مسلح ایران به دولت اکوادور

هشدار ستادکل نیروهای مسلح ایران به دولت اکوادور

ستاد کل نیروهای مسلح اقدام اکوادور در قرار دادن سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، متن این بیانیه به شرح زیر است:

«این تصمیم نامعقول مذبوحانه غیر منطقی و غیرقانونی دولت اکوادور که در راستای خوش‌خدمتی به نظام سلطه جهانی به رهبری آمریکای تروریست‌پرور و رژیم جعلی و بی‌ریشه صهیونیستی است بسترهای شرارت و ناامنی را در جهان توسط آمریکا گسترش داده و رژیم کودک‌کش صهیونیستی را به نسل‌کشی در غزه و فلسطین و حتی سایر کشورهای منطقه جسورتر می‌نماید.

از دولت اکوادور سوال می‌شود آیا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که مستقیم در برابر گروه‌های تروریستی دست نشانده آمریکا و رژیم صهیونیستی مبارزه می‌کند و از ملت و سرزمین و تمامیت ارضی کشورش دفاع می‌نماید و یا جنبش حماس و حزب الله که برای دفاع از ملت خود فلسطین و لبنان در برابر اشغالگران صهیونیست مبارزه می‌کنند تروریسم هستند یا آمریکا و رژیم صهیونیستی که به خاک و سرزمین دیگران تجاوز می‌کنند و هیچ خط قرمزی برای تجاوز خود نمی‌شناسند و هیچ‌یک از قواعد و قوانین بین‌المللی را رعایت نمی‌کنند؟

نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اعلام می‌دارند در دفاع مقتدرانه از ملت و سرزمین خود در کنار ملت فلسطین و لبنان به ویژه مردم بی پناه غزه خواهند ایستاد و از حقوق آنان دفاع خواهند کرد و به دولت اکوادور هشدار می‌دهد برای خوش‌خدمتی به نظام سلطه، آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی حقوق بین‌المللی و انسانی را رعایت کند و به جبهه باطل و شیطانی کمک نکند.

ملت ایران اسلامی و فرزندان شجاع آن در نیروهای مسلح به ویژه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مسیر الهی دفاع مقتدرانه و دشمن شکن در برابر هرگونه تجاوز و در هرسطحی و توسط هرکس از ملت و سرزمین خود و به‌خصوص با زیاده‌خواهی‌های آمریکای تروریست‌پرور وی کانون شرارت و ترور در منطقه یعنی رژیم صهیونیستی با صلابت و شجاعانه عمل خواهند نمود و هیچ.گونه تهدیدی نخواهد توانست اراده الهی و مستحکم آنان را تضعیف نماید.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۲۲:۳۴

کشتی های اکوادر حق عبور از تنگه هرمز و تنگه بابالمندب را ندارند

avatar
دیروز ۲۲:۵۸

رژیم دست نشانده اکوادور غلطی کرده

avatar
دیروز ۲۳:۰۴

اکوادور اصلا کجاست؟

avatar
دیروز ۲۳:۰۵

احسن الله لکم الجزا .....

avatar
دیروز ۲۳:۱۳

این شغال دیگه برا ایران خط و نشان می‌کشد بیا برو شغال ترسو

avatar
دیروز ۲۳:۱۸

کی باشه اکوادور بره موزش بفروشه ۰نوکر و پاچه خوارآمریکا

avatar
دیروز ۲۳:۱۹

درود بر سپاه مقتدر

avatar
دیروز ۲۳:۲۴

درود بر نیروهای مسلح مقتدر ایران درود بر مردم شریف ایران❤️

avatar
دیروز ۲۳:۴۱

اگرامریکا میتوانست نیروی زمینی به ایران میاورد ۱۰۰ سرباز امریکا فقط یک ایرانی حریف ان امریکاهاترسوهستین شک نکن

avatar
دیروز ۲۳:۳۰

متاسفانه دولت مردان این کشورها دست نشانده صهیونیسته این گونه اظهارات دور از انتظار نیست وگرنه تنها یگان یا گروه نظامی که در دنیا جلوی بی عدالتی، ظلم و زورگویی ایستادگی کرده سپاه پاسداران بوده و هست درود بر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران❤️

avatar
دیروز ۲۳:۴۲

دقیقا همینه که‌ گفتی

avatar
دیروز ۲۳:۴۱

درود خدا بر نیروهای مقتدر ایران زمین

avatar
دیروز ۲۳:۴۵

اینها برای جهان شناخته شده هستن .اکوادور هم مثل سگی است که استخوان میخواهد یا میخواهد توجه جلب کند این هم نشانه ضعف و ناتوانی دشمن است

avatar
دیروز ۲۳:۵۰

اکوادور از دهانش بزرگتر حرف زده نادانها مزدور

avatar
دیروز ۲۳:۵۶

اکوادور ، روستا است یا بخش ؟ دولتش وحشی است یا اهلی ،؟!!!

avatar
دیروز ۲۳:۵۷

اگه کشتی‌ دارد جلوگیری کنید از عبور از تنگه هرمز و بابالمندب تا بفهمه دنیا دست کیه