بهروز ندایی جمعه چهارم مهر در سفر به شهرستان بیجار، فرارسیدن هفته گردشگری را تبریک گفت و توسعه این بخش را یکی از اولویتهای مهم در منطقه دانست.
وی با اشاره به ظرفیتهای تاریخی و طبیعی بیجار، این شهرستان را گنجینهای با آثار ارزشمند و قدمتی بیش از هزاران سال توصیف و بازدیدهای انجامشده را مثبت ارزیابی کرد.
او به معرفی برخی از این ظرفیتها از جمله مناطق گردشگری مانند روستای تاریخی صلواتآباد پرداخت و یادآور شد که این آثار و بناها نیازمند مرمت، احیا و ساماندهی هستند.
به گفته وی، در شورای اداری شهرستان تصمیماتی در این زمینه اتخاذ خواهد شد.
معاون وزیر میراث فرهنگی ضمن تأکید بر لزوم فراهمسازی زیرساختهای توسعه گردشگری در شهرستان بیجار برای معرفی هرچه بهتر این منطقه به مردم داخل و خارج کشور، از اقدامات صورتگرفته در شهرستان تقدیر کرد.
وی از برنامهریزی برای برگزاری نمایشگاه ملی صنایع دستی در این شهرستان خبر داد و این رویداد را فرصتی ارزشمند برای معرفی بیشتر ظرفیتهای فرهنگی و هنری منطقه دانست.
انتهای پیام
نظرات