• شنبه / ۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404070502716
  • خبرنگار : 50996

معلم پیشکسوت قرآنی مشهد دار فانی را وداع گفت

معلم پیشکسوت قرآنی مشهد دار فانی را وداع گفت

ایسنا/خراسان رضوی غلام‌عباس سرشور خراسانی، معلم و مولف قرآنی متولد اواخر دهه ۳۰، چهارم مهر دعوت حق را لبیک گفت و جامعه قرآنی را در سوگ نشاند.

غلام‌عباس سرشور خراسانی که دهه‌ها از عمر خود را صرف آموزش و خدمت به قرآن کریم کرده بود، شامگاه جمعه، چهارم مهر درگذشت. سرشور خراسانی از پیشکسوتان شناخته‌شده عرصه قرآن در مشهد به شمار می‌رفت و بسیاری از شاگردان او امروز در جایگاه‌های مختلف قرآنی و فرهنگی کشور فعالیت دارند.

از جمله فعالیت‌های ماندگار او می‌توان به تأسیس مؤسسه «آموزش تربیت حضرت خدیجه (س)» اشاره کرد، مؤسسه‌ای که بر سه محور «همسرداری»، «تربیت کودک» و «تربیت مربی» فعالیت داشته و نقش مهمی در گسترش آموزه‌های قرآنی و سبک زندگی اسلامی ایفا کرده است.

این استاد قرآنی پیش از این در تحریریه ایسنای خراسان رضوی حضور پیدا کرده است و تجربیات و فعالیت‌های خود را تشریح کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha