• یکشنبه / ۶ مهر ۱۴۰۴ / ۲۲:۴۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404070604000
  • خبرنگار : 71457

ترکیه از عملیات با دمشق علیه نیروهای داعش خبر داد

ترکیه از عملیات با دمشق علیه نیروهای داعش خبر داد

وزیر کشور ترکیه از عملیات این کشور با نیروهای وابسته به نظام دمشق علیه عناصر داعش در حومه ادلب خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی یرلیکایا، وزیر کشور ترکیه اعلام کرد: با هماهنگی با نیروهای امنیتی سوریه عملیات امنیتی را برای تعقیب یک گروه ۱۴ نفره که وابسته به داعش بودند، در شهر اطمه در سوریه انجام دادیم.

وزیر کشور ترکیه اظهار کرد که در پی تعقیب اعضای گروه تروریستی در شهر اطمه در حومه ادلب، هشت تن از آنها کشته شدند.

وی تصریح کرد که در این عملیات دو نفر زخمی شده و چهار تن دیگر بازداشت شدند.

منابع در وزارت دفاع ترکیه در ۲۴ آوریل گذشته اعلام کردند که با دولت جدید دمشق توافقی برای ایجاد مرکز عملیات مشترک حاصل شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha