• دوشنبه / ۷ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404070704094
  • خبرنگار : 71518

عبدی آلترناتیو هاشمیان؟

عبدی آلترناتیو هاشمیان؟

درحالی که شایعاتی مبنی بر مذاکره برخی مدیران باشگاه پرسپولیس با حسین عبدی برای جانشینی وحید هاشمیان مطرح شده، هیچ کدام از معاونان این باشگاه مذاکره با عبدی را تایید نمی‌کنند.

به گزارش ایسنا، بعد از جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با وحید هاشمیان و ابراز نگرانی پرسپولیسی‌ها نسبت به نتایج کسب شده، شایعاتی در فضای مجازی منتشر شد که از مذاکره یکی از معاونان باشگاه پرسپولیس با حسین عبدی خبر می‌داد تا در صورت برکناری هاشمیان، جانشین او شود.

در این زمینه بررسی‌های ایسنا نشان می‌دهد مدیران باشگاه پرسپولیس به طور رسمی مذاکره‌ای با حسین عبدی نداشته‌اند و هیچ کدام از مدیران این باشگاه مذاکره با عبدی را تایید نمی‌کنند.

حسین عبدی به عنوان سرمربی تیم ملی جوانان نتایج قابل قبولی کسب کرده اما با توجه به تجارب اندک او در لیگ برتر فوتبال ایران به عنوان سرمربی، پرسپولیسی‌ها چندان تمایل ندارند او به عنوان سرمربی روی نیمکت این تیم بنشیند.

این شایعات درحالی مطرح می‌شود که یکی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس به خبرنگار ایسنا گفته است که در جلسه هیات مدیره پرسپولیس با وحید هاشمیان، صحبتی از اولیماتوم نشده و صرفا ضعف‌های فنی و مشکلات تیم بررسی شده است.

البته این نخستین بار نیست که حسین عبدی در چنین مقطعی از فصل گزینه آلترناتیو نیمکت پرسپولیس می‌شود. او یک مرتبه دیگر در لیگ پانزدهم، زمانی که برانکو نتوانسته بود در هفته‌های ابتدایی نتیجه مناسب بگیرد به عنوان گزینه جانشینی برانکو مطرح شد. البته عبدی در آن برهه عضو هیات مدیره پرسپولیس هم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha