محمد جباری دوشنبه ۷ مهر، در آیین تکریم و معارفه دادستان شهرستان قروه اظهار کرد: دشت زرخیز شهرستان قروه بیش از ۵۰ هزار شغل به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای جوانان این استان فراهم کرده است.
وی ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی، شهدای امنیت و جنگ ۱۲ روزه، افزود: استکبار جهانی و در رأس آمریکا و رژیم صهیونیستی در تجاوز به کشورها هیچ تفکیکی میان نظامیان و غیرنظامیان قائل نمی شوند و تمامی اصول و معاهدات بین المللی را نقض و زیرپا می گذارند.
جباری، با اشاره به نقش و جایگاه دستگاه قضایی، تصریح کرد: نقش دستگاه قضایی صرفا سلبی نیست بلکه وظایف ایجابی بسیاری بر عهده این دستگاه است و در این راستا کارشناسان و اساتید علم حقوق بیش از ۳۰۰ وظیفه برای دادستان تعریف کردهاند.
وی افزود: تمامی مسئولان ادارات و سازمانها موظفند تا با تعامل و هم افزایی روزافزون و با رعایت برادری و مودت در جهت حل مشکلات شهرستان قدم بردارند.
دادستان سنندج تاکید کرد: دشت زرخیز شهرستان قروه که از گردنه وینسار تا گردنه صلوات آباد گسترده شده برای بیش از ۵۰ هزار نفر بصورت مستقیم و غیرمستقیم استغال ایجاد کرده که این یک موهبت الهی است که باید به آن توجه بیشتری شود.
جباری ضمن تاکید بر لزوم برخورد با حفر چاههای غیرمجاز و بدون پروانه در این شهرستان و تمام استان، خاطرنشان کرد: فرونشست زمین، فرسایش خاک و افزایش سطح کشت غیر مجاز از آسیبهای جدی در این دشت زرخیز به شمار میروند که ضرورت دارد تا با همفکری و هم اندیشی میان مسئولین و کارشناسان و به صورت علمی این مشکلات و آسیب ها را رفع کرد.
وی بر لزوم عملیاتی شدن پروژه انتقال آب از سد آزاد استان به دشتهای قروه و دهگلان تاکید کرد و افزود: ظرفیتهای استان کردستان بسیار کم بدیل و کم نظیر است که باید به بهترین شکل ممکن در اختیار مردم استان قرار گیرد.
در پایان این مراسم علی شاماری به عنوان دادستان جدید شهرستان قروه معرفی و از زحمات سید مهدی سجادی تجلیل شد.
انتهای پیام
نظرات