• سه‌شنبه / ۸ مهر ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404070805337
  • خبرنگار : 71970

حجت‌الاسلام رستمی در مراسم دانشجوی نمونه کشوری:

دانشمندان و مراکز علمی نقطه قوت ایران هستند

دانشمندان و مراکز علمی نقطه قوت ایران هستند

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از دانشمندان و مراکز علمی فناوری و دانشگاهی به عنوان نقطه قوت و اتکای ایران یاد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان امور دانشجویان، حجت الاسلام مطفی رستمی در مراسم تجلیل از برگزیدگان سی و دومین جشنواره دانشجوی نمونه کشور که در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، اظهار کرد: کشورمان به واسطه تمدن و دانش چند هزار ساله و به واسطه استعدادها و ظرفیت‌های علمی شایستگی اینکه دوباره در دنیا بدرخشد را دارد.

وی ادامه داد: کشوری که در بسیاری از زمینه‌ها باید دانشجو به خارج کشور اعزام می‌کردیم، پس از انقلاب اسلامی ظرفیت‌ها فراهم شده و امروز در پیشرفته‌ترین فنون و دانش‌ها در همه حوزه‌ها جزو پیشروان علمی دنیاست.

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بیان کرد: سهم ما از تولید دانش، از آخرین سال پیش از انقلاب ۰/۱ درصد بوده است و حالا ۲۰ برابر شده است و امروزه بین ۱.۹ و حدود ۲ درصد تولید دانش جهانی را دانشمندان ایرانی به خود اختصاص داده‌اند.

رستمی با بیان اینکه امروزه جزو صادکنندگان خدمات فنی و مهندسی هستیم، ادامه داد: در حال حاضر افرادی برای بهره‌مند شدن از علم داشمندان و پزشکان ایرانی به کشور مسافرت می‌کنند، علی‌رغم همه تحریم‌ها و دشمنی‌هایی که نظام سلطه برای پرپا نخاستن پرچم ایران در طول دهه‌ها تلاش کردند ما پیشرفت کردیم.

وی تصریح کرد: جنگ اسرائیلی آمریکایی مدتهاست علیه ملت ایران در جریان است؛ اما ما افتخار می‌کنیم که دشمن موقعی که بخواهد نقاط قوت این کشور را هدف قرار دهد در کنار فرماندهان، دانشمندان و مراکز علمی ایران را هدف قرار می‌دهد و این موضوع به این معناست که این حوزه، نقطه قوت کشورمان است.

رستمی ادامه داد: افتخار می‌کنیم که محصول علمی دانشمندان و پژوهشگران در کنار مدافعان قرار می‌گیرد و محصول آنها توانمندی دفاعی می‌شود که متجاوزان را تسلیم و آتش‌بس فرا می‌خواند. کسی قدرت، دانش و توانمندی را به ما هبه نخواهد کرد و هر چه به دست آمده به همت دانشمندان بوده و هر آنچه در آینده رقم می‌خورد نیز به همت شما رقم خواهد خورد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در پایان اظهار داشت: یادی کنیم از دانشجویانی که در جنگ ۱۲ روزه پای ایران ایستادند و امیدوارم شما دانشجویان رهرو آنها باشید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha