• شنبه / ۱۲ مهر ۱۴۰۴ / ۲۳:۰۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404071207952
  • خبرنگار : 50225

در پی انتشار دود آتش‌سوزی هورالعظیم اعلام شد

غیرحضوری شدن نوبت صبح مدارس و تاخیر در آغاز فعالیت ادارت ۶ شهر خوزستان در روز یکشنبه

غیرحضوری شدن نوبت صبح مدارس و تاخیر در آغاز فعالیت ادارت ۶ شهر خوزستان در روز یکشنبه
انتشار دود آتش‌سوزی هورالعظیم در اهواز

ایسنا/خوزستان دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان از غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح و تاخیر دو ساعته در آغاز فعالیت ادارات شش شهر استان در پی آلودگی هوا خبر داد.

محمدجواد اشرفی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان و با توجه به وقوع آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم و انتشار دود ناشی از آن در نیمه‌ غربی استان، فعالیت مدارس ذر روز یکشنبه ۱۳ مهرماه در نوبت صبح در شهرستان‌های هویزه،  دشت‌آزادگان، حمیدیه، اهواز، باوی و کارون به صورت غیرحضوری خواهد بود.

وی افزود: فعالیت ادارات، دستگاه‌های دولتی و دانشگاه‌ها نیز در این شهرها با دو ساعت تاخیر در ساعت ۹ صبح  آغاز خواهد شد.

اشرفی بیان کرد: دستگاه‌های بهداشتی، امدادی و خدمات‌رسان طبق روال عادی به فعالیت خود ادامه خواهند داد. همچنین نحوه فعالیت بانک‌ها مطابق با تصمیم شورای هماهنگی بانک‌های استان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی بیان کرد: از شهروندان تقاضا می‌شود برای حفظ سلامت خود، از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کرده و توصیه‌های بهداشتی و زیست‌محیطی را جدی بگیرند. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha