• شنبه / ۱۲ مهر ۱۴۰۴ / ۲۳:۴۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404071207964
  • خبرنگار : 71933

فیدان: نتانیاهو می‌تواند در برابر طرح آتش‌بس در غزه سنگ‌اندازی کند

فیدان: نتانیاهو می‌تواند در برابر طرح آتش‌بس در غزه سنگ‌اندازی کند

وزیر خارجه ترکیه از احتمال سنگ‌اندازی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در برابر طرح رئیس‌جمهور آمریکا برای آتش‌بس در غزه خبر داد.

به گزارش ایسنا، «هاکان فیدان»، وزیر خارجه ترکیه روز شنبه گفت که «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی می‌تواند در هر زمان در برابر طرح «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا برای پایان دادن به جنگ سنگ اندازی کند.

همزمان با این اظهارات، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که نتانیاهو به واشنگتن خبر داده که ارتش صهیونیستی برای سال‌های متمادی در غزه باقی خواهد ماند.

وزیر خارجه ترکیه در بخش دیگری از سخنانش گفت که آنکارا نمی‌تواند هیچ گونه مداخله خارجی برای تجزیه سوریه را بپذیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha