• سه‌شنبه / ۱۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404071509810
  • منبع : پاد

قائم‌پناه در جلسه شورای اداری استان خراسان شمالی:

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در اولویت دولت چهاردهم

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در اولویت دولت چهاردهم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در جلسه شورای اداری استان خراسان شمالی گفت: دولت چهاردهم اولویت خود را بر تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام قرار داده است.

به گزارش ایسنا، محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در جلسه شورای اداری استان خراسان شمالی، ضمن تاکید بر قانون‌مداری دولت، به طرح نیمه‌کاره دانشکده داروسازی بجنورد اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۴ سال است که این طرح بدون پیشرفت باقی‌مانده و این‌گونه تأخیرها غیرقابل قبول است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تاکید کرد: این پروژه‌ها نباید زمان‌بر شوند و با برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت منابع، باید هرچه سریع‌تر تکمیل شوند تا خدمات و ظرفیت‌های آموزشی و اقتصادی آن‌ها مورد بهره‌برداری قرار گیرد و مردم احساس نکنند که تبعیضی در کار است.

وی تصریح کرد: دولت چهاردهم می‌خواهد همه تلاشش را بر تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام بگذارد.

قائم‌پناه در ادامه یاد شهدای جنگ تحمیلی هشت ساله و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را گرامی داشت.

وی همچنین وحدت و انسجام ملت ایران را ستودنی دانست و گفت: امیدوارم این وحدت حفظ شود، امیدواریم با حفظ وحدت و همدلی بتوانیم دست به دست هم بدهیم تا مشکلات استان را رفع کنیم.

معاون اجرایی رئیس جمهور در ادامه به بررسی و پیگیری مصوبات سفر رئیس‌جمهور به این استان پرداخت و با بیان اینکه ۸ هزار میلیارد تومان در سفر رئیس جمهور در قالب ۴۶ مصوبه به تصویب رسید، گفت: ۶۱۵۲ همت در اختیار سازمان برنامه و بودجه ، ۷۹۳ میلیارد تومان سهم خراسان شمالی، ۶ همت سهم دستگاه های اجرایی و ۲۰ همت هم برای تسهیلات در نظر گرفته شده که از این ۸ همت فوق ۴۵ درصد تاکنون محقق شده است باید تا دو سال آینده جذب شود.

وی همچنین اظهار کرد: رئیس‌جمهور پزشکیان قصد دارد تا مناطق مختلف کشور را توسعه بدهد.

قائم‌پناه افزود: امیدوارم پیگیری‌ها تحقق پیدا کند و بتوانیم رضایت مردم را جلب کنیم.

انتهای پیام

وی همچنین به مسئله پسماند اشاره و تصریح کرد: چیزی که از نظر من اهمیت دارد مسئله پسماند است. زباله در کشورهای دیگر یکی از منابع درآمد شهرداری‌ها است و ما باید به این سمت برویم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور به ارائه چند راه حل درخصوص مسئله زباله پرداخت و ادامه داد: باید به مردم آموزش بدهیم تا کم‌تر زباله تولید کنند. همچنین مسئله بعدی تفکیک از مبدا است. در برخی استان‌ها سه درصد زباله‌ها دفن می‌شود که بسیار کم است.

قائم‌پناه در ادامه گفت: رئیس‌جمهور برای اصلاح نظام اداری دو استراتژی دارد، که یکی از آن‌ها بودجه ریزی بر مبنای عملکرد است. مقام معظم رهبری نیز از سال ۱۳۷۸ بر این موضوع تاکید داشتند. قرار بر این است که پول را بر اساس نتیجه و عملکرد بدهیم؛ یعنی اگر قرار باشد ما پولی بدهیم باید بر اساس نتیجه و عملکرد بدهیم. یعنی سیستم کاری ما باید منجر به رضایتمندی مردم باشد. ما نباید بر مبنای تعداد نفر کارمند پول بدهیم.

وی تاکید کرد: این یکی از برنامه‌های اصلی ریاست محترم جمهور است چرا که در چهار برنامه کشور آمده و در برنامه هفتم تاکید شده است و سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری است و همچنین علمی و تجربه جهانی است. باید به سمتی برویم که پول را در مقابل کار بدهیم نه اینکه افراد چند ساعت در محل کار حضور دارند.

قائم‌پناه ادامه داد: کارمندانی که خوب کار می‌کنند باید پول بیشتری دریافت کنند و باید یک برنامه عملیاتی برای آن نوشته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha