• سه‌شنبه / ۱۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404071509819
  • خبرنگار : 50105

جگوار لندرور دست به کار شد

جگوار لندرور دست به کار شد

جگوار لندرور پس از حمله سایبری شدید ماه گذشته، قصد دارد تولید محدود خودرو را از سر بگیرد و برخی از کارگران کارخانه این شرکت، روز دوشنبه به سر کار خود بازگشتند.

به گزارش ایسنا، دو فرد آگاه اظهار کردند: به تامین‌کنندگان قطعات نیز گفته شده است که جگوار لندرور ممکن است تا پایان هفته جاری تولید محدود خود را در کارخانه‌های نیترا، اسلواکی و سولیهال در وست میدلندز از سر بگیرد. نیترا لندرور دیفندر جگوار لندرور را تولید می‌کند، در حالی که سولیهال - بزرگترین سایت جگوار لندرور - رنج روور، مدل لوکس پرچمدار آن را تولید می‌کند.

حمله سایبری در آخرین روز ماه اوت، این خودروساز انگلیسی را مجبور کرد سیستم‌های کلیدی، از جمله نرم‌افزار طراحی خودرو و میلیون‌ها قطعه برای تولید و فروش را متوقف کند.

هرگونه تولید اولیه خودرو با هدف تایید صحت عملکرد سیستم‌ها پس از بازسازی پیچیده فناوری اطلاعات انجام خواهد شد. تصور می‌شود تولید انبوه حداقل چند هفته دیگر آغاز شود و با توجه به ماهیت پیچیده بهبود، برنامه‌ها ممکن است تغییر کنند.

طبق گزارش گاردین، دولت انگلیس، هفته گذشته اعلام کرد با تضمین ۱.۵ میلیارد پوند وام از بخش خصوصی به بزرگترین کارفرمای خودروسازی انگلیس، برای کمک به جگوار لندرور و زنجیره تامین آن وارد عمل خواهد شد. انتظار می‌رود جگوار لندرور تلاش کند تا در هفته جاری، پرداخت‌ها به تامین‌کنندگان خود را تسریع کند تا مشکلات نقدینگی حل شود.

سخنگوی این شرکت گفت: همزمان با ادامه از سرگیری کنترل‌شده و مرحله‌ای فعالیت‌ کارخانه ها، گام‌های بیشتری برای بهبود و بازگشت به تولید خودروهای کلاس جهانی خود بر می‌داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha