• پنجشنبه / ۲۴ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404072415604
  • منبع : نمایندگی زنجان

راهیابی قایقرانان زنجانی به فینال مسابقات قهرمانی روئینگ آسیا

راهیابی قایقرانان زنجانی به فینال مسابقات قهرمانی روئینگ آسیا
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان نخستین روز از مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا با راهیابی هر چهار قایق ایران به مرحله فینال همراه بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان، در پنجشنبه ۲۴ مهر مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا در بخش بزرگسالان از امروز در ویتنام آغاز شد که نمایندگان کشورمان در نخستین روز این رقابت‌ها در ماده به مصاف رقبا رفتند و در نهایت هر چهار قایق کشورمان راهی فینال این بازی‌ها شدند.

در اولین روز مسابقات تیم دو نفره سنگین وزن بانوان ایران متشکل از مهسا جاور و فاطمه مجلل با قرار گرفتن در جایگاه دوم به مسابقات فینال صعود کردند.

 مهسا جاور و فاطمه مجلل در گروه اول دو نفره سنگین وزن، به مصاف حریفانی از سنگاپور، ازبکستان و هند رفتند و در جایگاه دوم ایستاد و راهی فینال مسابقات شد.

تیم دو نفره سبک وزن بانوان ایران متشکل از زینب نوروزی و کیمیا زارعی با قرار گرفتن در جایگاه اول به مسابقات فینال شدند. 

زینب نوروزی و کیمیا زارع در دو نفره سبک وزن بانوان هم در دور مقدماتی با قایق هایی از اندونزی، ویتنام، تایلند و هنگ کنگ به رقابت پرداختند و با قرار گرفتن در جایگاه اول به فینال رسیدند.

گفتنی است بهناز مرادخانی از زنجان هدایت و مربیگری تیم ملی بانوان را بر عهده دارد.

همچنین مسعود محمدی دیگر قایقران زنجانی حاضر در این مسابقات فردا به مصاف حریفان خود خواهد رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha