• دوشنبه / ۲۸ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404072817962
  • خبرنگار : 71460

اسلوت: چالش؟ مربیگری هر روزش یک چالش است/ باخت ما به خاطر داوری نبود

اسلوت: چالش؟ مربیگری هر روزش یک چالش است/ باخت ما به خاطر داوری نبود

سرمربی لیورپول پس از شکست یکشنبه‌شب مردانش مقابل منچستریونایتد عنوان کرد در آنفیلد با یک «چالش» روبه‌رو شده است.

به گزارش ایسنا، لیورپول با گل دیرهنگام هری مگوایر با نتیجه دو بر یک از منچستریونایتد شکست خورد تا برای اولین بار از نوامبر ۲۰۱۴ چهار شکست متوالی را متحمل شده باشد. این نتیجه لیورپول را در رتبه چهارم جدول لیگ برتر قرار داده است؛ به طوری که چهار امتیاز از آرسنال صدرنشین عقب افتاده‌اند.

آرنه اسلوت، سرمربی هلندی لیورپول، در پاسخ به این سوال که آیا این بزرگ‌ترین چالش دوران مربیگری او تا به امروز است، گفت: فکر می‌کنم به عنوان یک مربی دائماً با چالش‌ روبه‌رو هستید. حتی فصل قبل که در یک تیم جدید بودم همه می‌خواستند ببینند من در یک تیم جدید چطور عمل خواهم کرد. جانشین یورگن کلوپ شدم و مردم گفتند این بزرگ‌ترین چالشی است که تا به حال با آن روبه‌رو شده‌ام و حالا چهار بار متوالی شکست خورده‌ایم و این نیز یک چالش است. زندگی یک مربی فوتبال یک چالش مداوم است. اگر در بازی‌ها برنده شوید می‌خواهید به بردن ادامه دهید. اگر در بازی‌ها ببازید، می‌خواهید دوباره شروع به بردن کنید. در هر بازی که باخته‌ایم، توانسته‌ایم در نیمه دوم تعداد باورنکردنی موقعیت ایجاد کنیم و به همین خاطر فکر نمی‌کنم موضوع به نبود اعتماد به نفس ربط داشته باشد.

او درباره اینکه قبل از گل امبومو داور می‌توانست خطا روی مک‌آلیستر را اعلام کند، بیان کرد: فکر می‌کنم اصلی‌ترین کاری که الان باید انجام دهم این است که کسی را شکایت و سرزنش نکنم. فکر می‌کنم در آن صحنه می‌توانستیم خیلی بهتر عمل کنیم. دلیل باخت ما در این دیدار داوری نبود. دلیلش این بود که ما فرصت‌های زیادی را برای بردن از دست دادیم. هیچ بهانه‌ای وجود ندارد. موظفیم روی خودمان تمرکز کنیم. موقعیت‌های زیادی داشتیم و باید بیشتر گل می‌زدیم و بهتر از این دفاع می‌کردیم.

اسلوت: چالش؟ مربیگری هر روزش یک چالش است/ باخت ما به خاطر داوری نبود

لیورپول در بازی بعدی خود چهارشنبه‌شب در لیگ قهرمانان اروپا به مصاف اینتراخت فرانکفورت خواهد رفت.

بیشتر بخوانید:

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha