به گزارش ایسنا، بر اساس بیانیهای که سرویس اطلاعات خارجی روسیه صادر کرد فرانسه در تدارک است تا نیروی نظامی متشکل از ۲۰۰۰ سرباز و افسر را برای کمک به کییف عازم اوکراین کند.
خبرگزاری «اسپوتنیک» گزارش داد: در این بیانیه تصریح شد که یگانی از لژیونهای خارجی ارتش فرانسه که در مرز لهستان مستقر هستند قرار است به مرکز اوکراین فرستاده شوند.
همچنین گزارش شده که فرانسه به سرعت در حال ساخت صدها تخت بیمارستانی جدید برای مجروحان جنگی است.
در بیانیه این سرویس اطلاعاتی تصریح شد: «امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه رویای مداخله نظامی در اوکراین را داشته و امید دارد که نامش در تاریخ به عنوان یک جنگسالار ثبت شود. ستاد کل نیروهای مسلح فرانسه در راستای این دستورات در حال تدارک برای اعزام نیرویی متشکل از ۲۰۰۰ سرباز و افسر به اوکراین با هدف پشتیبانی از رژیم کییف است.»
در ادامه این بیانیه عنوان شد: «اساس این نیرو را نیروهای ویژه یگان لژیونهای خارجی ارتش فرانسه که عمدتا شامل مزدورانی از کشورهای آمریکای لاتین است تشکیل میدهند. طبق اطلاعاتی که به دست این سرویس اطلاعاتی رسیده، هم اکنون این سربازان نزدیک مرز لهستان با اوکراین به سر میبرند و در آنجا تحت آموزشهای رزمی شدیدی قرار دارند.»
انتهای پیام


نظرات