• یکشنبه / ۱۱ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404081106572
  • خبرنگار : 50046

مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد

جذب ۱۶۸ پرستار در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در آینده نزدیک

جذب ۱۶۸ پرستار در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در آینده نزدیک

ایسنا/خراسان شمالی مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از جذب ۱۶۸ پرستار جدید در دانشگاه علوم پزشکی استان در آینده نزدیک خبر داد.

افسانه جعفری مقدم یکشنبه، ۱۱ آبان در آیین بزرگداشت روز پرستار، اظهار کرد: این تعداد پرستار در آزمون استخدامی اخیر وزارت بهداشت قبول شده است و به زودی با طی فرآیندهای استخدامی به جمع کادر درمان افزوده خواهند شد.

وی درباره وضعیت نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۴۸۰ پرستار در دانشگاه مشغول به کار هستند و ۱۱۷۸ تخت بیمارستانی از جمله ۱۵۰ تخت ویژه در اختیار پرستاران قرار دارد.

جعفری مقدم در سخنان خود به چهار محور اصلی مرور اقدامات و فعالیت‌های پرستاران در سال‌های اخیر، تعامل و ارتباط با مسئولان، رشد فردی و حرفه‌ای کادر پرستاری، و سیاست‌گذاری‌های کلان در حوزه پرستاری کشور اشاره کرد.

وی با یادآوری فداکاری‌های پرستاران در دوران کرونا افزود: در سال‌های اخیر، شاهد ثبت خاطرات ماندگاری از ایثار و رسالت این قشر زحمتکش بوده‌ایم. استقامت و تعهد پرستاران در روزهای سخت بحران‌های سلامت و حتی در شرایط پس از جنگ ۱۲ روزه، نشان از روحیه جهادی و مسئولیت‌پذیری آنان دارد.

مدیر اداره پرستاری با اشاره به سیاست‌گذاری‌های اخیر در وزارت بهداشت گفت: یکی از دستاوردهای مهم، اجرای تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری است که با افزایش ۴۶ درصدی همراه بوده و در حال طی مراحل تکمیلی و پختگی فرآیند است.

جعفری مقدم به رشد حرفه‌ای پرستاران نیز اشاره کرد و گفت: فلسفه DQ، پرستاری را بر پایه دانش، صداقت و همدلی تعریف می‌کند که به خوبی این ویژگی در تمام پرستاران ما که با جان و دل در حال خدمت هستند، نمود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha