• سه‌شنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404081308292
  • خبرنگار : 71457

هشدار رسانه صهیونیستی نسبت به اتحاد نظامی قاهره و ریاض

هشدار رسانه صهیونیستی نسبت به اتحاد نظامی قاهره و ریاض

وب‌سایت خبری اسرائیلی «ناتسیو نت» در گزارشی هشدار داد که هرگونه اتحاد نظامی دوجانبه بین مصر و عربستان می‌تواند نقشه قدرت در جنوب اراضی اشغالی را مجدداً ترسیم کند و توازن امنیتی فعلی در منطقه را مختل کند.

به گزارش ایسنا، این رسانه عبری، این اتحاد بالقوه را «خطرناک‌ترین جبهه» برای امنیت اسرائیل توصیف و خاطرنشان کرد که افزایش تجمع نظامی در مرز جنوبی - که دومین و سومین ارتش قوی منطقه را از نظر تعداد و تسلیحات گرد هم می‌آورد - تهدیدی استراتژیک است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت.

این گزارش با تأکید بر اینکه نیروی نظامی مشترک بین مصر و عربستان به قوی‌ترین نیروی نظامی در مرزهای اراضی اشغالی تبدیل شده است، از تل‌آویو خواست تا «پاسخ‌های نظامی و استراتژیک مناسبی» را برای مقابله با این واقعیت جدید آماده کند و نسبت به «دست کم گرفتن اهمیت این اتحاد و تأثیر آن بر توازن قدرت منطقه‌ای» هشدار داد.

این گزارش در پی سفر رسمی احمد خلیفه، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح مصر، به عربستان منتشر شد. در طول این سفر، یازدهمین نشست کمیته همکاری نظامی مصر و عربستان به ریاست مشترک همتای سعودی او، فیاض بن حامد الرویلی، رئیس ستاد کل برگزار شد.

این گزارش حاکی از آن است که خلیفه در طول این جلسه از سطح هماهنگی و همکاری درون کمیته تمجید کرد و بر «عمق روابط استراتژیک» بین دو کشور تأکید و تصریح کرد که مشارکت نظامی ستون اساسی در حمایت از امنیت و ثبات منطقه‌ای است.

از سوی دیگر، الرویلی بر تعهد عربستان به گسترش افق‌های همکاری نظامی با مصر و در نتیجه افزایش توانایی‌های نیروهای مسلح هر دو کشور برای مقابله با چالش‌های فزاینده منطقه‌ای و جهانی، چه در حوزه جنگ متعارف و چه در کاربرد فناوری نظامی مدرن، تأکید کرد.

در این گزارش آمده است که این جلسه منجر به توافق جامعی برای تقویت همکاری نظامی در زمینه‌های مختلف شد که با امضای پروتکل رسمی برای کمیته همکاری نظامی، با حضور رهبران ارشد نظامی هر دو کشور، رسمیت یافت.

ناتسو نت ​​تأیید کرد که همکاری ریاض و قاهره دیگر محدود به جلسات و بیانیه‌ها نیست، بلکه عملاً از طریق مجموعه‌ای از رزمایش‌های مشترک، به ویژه مانورهای تبوک ۵ که اخیراً در عربستان برگزار شد، و همچنین مشارکت عربستان در رزمایش‌های هرکولس-۲ به میزبانی مصر نمود یافته است.

این گزارش حاکی از آن است که خلبانان مصری مرتباً در پرواز جت‌های جنگنده عربستانی در سناریوهای آموزشی واقع‌گرایانه شرکت می‌کنند، سابقه‌ای که نشان دهنده «سطح استثنایی اعتماد» بین دو طرف است.

این همکاری همچنین شامل تبادل اطلاعات و هماهنگی در توسعه صنایع دفاعی است که طبق این گزارش، نشان دهنده «اراده‌ای روشن برای ایجاد یک مشارکت استراتژیک پایدار» است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha