• چهارشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404081408972
  • خبرنگار : 50228

آغاز مسابقات بوکس «شکست حصر آبادان» پس از ۹ سال ‌

آغاز مسابقات بوکس «شکست حصر آبادان» پس از ۹ سال ‌

ایسنا/خوزستان مسابقات بوکس شکست حصر آبادان پس از ۹ سال در آبادان آغاز شد.

حمید زنگنه‌منش رییس هیات بوکس خوزستان در گفت‌وگو ایسنا، اظهار کرد: این رقابت‌ها از امروز ۱۴ آبان به مدت سه روز و با حضور ۱۰ تیم در آبادان برگزار می‌شود.

او با بیان این‌که پیش‌بینی می‌کنیم مسابقات در سطح بالایی شود، عنوان کرد: ملی پوشان بوکس ایران نیز در قالب تیم‌های مختلف در این دوره از رقابت‌ها حضور دارند و بر این اساس مطمئناً مسابقات در سطح کیفی بسیار بالایی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات بوکس خوزستان همچنین بیان کرد: با توجه به پتانسیل خوب بوکس استان پیش‌بینی می‌کنیم خوزستان در این دوره از رقابت‌ها با قدرت بالایی حاضر شود و از شانس‌های قهرمانی است.

او در پایان با قدردانی از مسئولان شهر آبادان برای برگزاری مسابقات بوکس «شکست حصر آبادان»، خاطرنشان کرد: امیدوارم حمایت‌ها از بوکس خوزستان ادامه داشته باشد تا بیش از این، از این رشته در کشور بشنویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha