• دوشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404081911794
  • خبرنگار : 71299

کمیسیون تخصصی امنیت تولید و پایدار غذای ایلام برگزار شد

کمیسیون تخصصی امنیت تولید و پایدار غذای ایلام برگزار شد

ایسنا/ایلام نشست کمیسیون تخصصی امنیت تولید و پایداری غذا در استان ایلام با هدف بررسی چالش‌های کشاورزی و تدوین برنامه‌های عملیاتی در سه بازه زمانی برگزار شد.

حشمت عزیزان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام امروز دوشنبه ۱۹ آبان در نشست کمیسیون تخصصی امنیت تولید و پایدار غذا استان ایلام اظهار کرد: در نشست‌های تخصصی اخیر با اساتید دانشگاه، تمام چالش‌ها و مشکلات بخش کشاورزی استان ایلام به‌طور کامل مورد بررسی قرار گرفت و تمامی اعضا از وضعیت موجود آگاه شدند.

وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما از برگزاری این جلسات، ارائه سه برنامه عملیاتی در سه دوره زمانی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت برای رفع مشکلات کشاورزی استان است. در جلسات آینده باید نتایج اقدامات انجام‌شده ارائه، تا بتوانیم ارزیابی دقیقی از پیشرفت‌ها داشته باشیم.

وی همچنین تأکید کرد: بررسی دقیق مشکلات و ارائه راهکارهای عملیاتی برای بهبود وضعیت کشاورزی بسیار ضروری است. برنامه‌های موجود تحت عنوان برنامه هفتم توسعه باید به‌طور جدی اجرا ، و برای حل مشکلات این بخش، تمامی دستگاه‌ها باید به‌طور هماهنگ مشارکت کنید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: هدف ما در این کمیسیون، ایجاد همکاری و همدلی بین تمامی دستگاه‌ها و مسئولان است تا با اتحاد و همت جمعی، مشکلات اساسی کشاورزی استان را حل کنیم و امنیت غذایی استان را به نحو مطلوب تأمین کنیم.

ستار عبدی رئیس گروه توسعه پایدار و امور فناوری سازمان و دبیر جلسه نیز با اشاره به اهمیت امنیت غذایی اظهار کرد: امنیت غذایی زیربنای امنیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی سازمان است. سلامت غذا باید از مزرعه تا سفره مد نظر قرار گیرد و ارتقاء آگاهی ذی‌نفعان، به ویژه مصرف‌کنندگان، یکی از محورهای اساسی در این راستا است. همچنین، دانش‌بنیان کردن الگوی مصرف به عنوان یکی از ارکان مهم این بحث مطرح است.

مهدی احمدی کلان، نماینده اداره کل حفاظت محیط زیست استان، نیز در این جلسه گفت: در سازمان حفاظت محیط زیست تمام تلاش خود را برای حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست کشور به کار بسته‌ایم. مدیریت فاضلاب‌های صنعتی و شهری یکی از اقدامات مهم ما است، که در حال حاضر حدود ۶۰ تا ۶۵ درصد فاضلاب‌های استان‌ها از طریق تصفیه‌خانه‌ها به‌طور صحیح مدیریت می‌شود. علاوه بر این، قانون حفاظت خاک از سال ۹۸ اجرایی شده و ما در حال تهیه نقشه سلامت خاک و برنامه‌ریزی برای مدیریت سموم و کودهای شیمیایی هستیم. با توجه به خشکسالی و کمبود منابع آبی، مدیریت منابع آب به ویژه در بخش کشاورزی بیش از پیش ضروری است. ما از تمامی دستگاه‌ها می‌خواهیم که گزارش دقیق از اقدامات خود ارائه دهند تا در جلسه‌های آینده بتوانیم ارزیابی دقیقی از پیشرفت‌ها و چالش‌ها داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha