• پنجشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۴ / ۲۰:۲۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404082214131
  • منبع : نمایندگی فارس

معاون وزیر کشور اعلام کرد

تشریح سه محور اصلی مقابله با آسیب‌های اجتماعی در استان فارس

تشریح سه محور اصلی مقابله با آسیب‌های اجتماعی در استان فارس

ایسنا/فارس معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور، محورهای پیشگیرانه و حمایتی در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی استان را تشریح کرد.

سیدمحمد بطحایی در نشست کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس که به میزبانی استانداری فارس برگزار شد، با یادآوریِ وضعیت ویژه کشور در حوزه آسیب‌های اجتماعی گفت: شرایط کنونی جامعه ما از نظر بروز آسیب‌های اجتماعی نیازمند برنامه‌های فوق‌العاده است؛ هرچند این چالش‌ها مختص کشورمان نیست و امروز بسیاری از کشورهای جهان با شرایط مشابهی روبه‌رو هستند.

وی با اشاره به تجارب سال‌های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ که به برگزاری جلساتی با محوریت دفتر رهبر معظم انقلاب در زمینه آسیب‌های اجتماعی انجامید، افزود: در آن جلسات معظم‌له تأکید داشتند که برای مقابله با روند رشد آسیب‌های اجتماعی، اجرای برنامه‌های فراتر از وظایف جاری دستگاه‌ها ضرورت دارد. بر همین مبنا، در برنامه هفتم توسعه، وزارت کشور و سازمان امور اجتماعی مکلف شده‌اند برنامه‌های مداخله‌ای و فوق‌العاده برای کنترل آسیب‌ها ارائه دهند.

بطحایی با تشریح روند تصویب طرح‌های ملی مقابله با آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: کارگروه‌های تخصصی در وزارت کشور طرح‌ها را بررسی و به تأیید سازمان برنامه و بودجه و شورای اجتماعی کشور می‌رسانند.

وی با قدردانی از حمایت نمایندگان مجلس، به‌ویژه رئیس و اعضای کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با مساعدت و همراهی این کمیسیون، اعتبارات خوبی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی در سال ۱۴۰۴ به تصویب رسید.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در تشریح سه محور اولویت‌دار در حوزه اجتماعی استان فارس گفت: تقویت رویکردهای فرهنگی و آموزشی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از رفتارهای پرخطر مانند خودکشی اولین محور است که امیدواریم با همکاری استانداری فارس طرح‌های ویژه‌ای برای مداخله و کاهش آسیب‌ها در این زمینه اجرا شود.

وی افزود: دومین محور، تقویت اورژانس اجتماعی است که در ماه‌های اخیر عملکرد موفقی داشته و با حمایت سازمان برنامه و بودجه، بخشی از اعتبارات لازم برای تجهیز و تأمین خودروهای اورژانس اجتماعی در قالب طرح‌های تملک دارایی تخصیص یافته است.

بطحایی درباره سومین محور مداخله نیز گفت: در حوزه اعتیاد و به‌ویژه سامان‌دهی معتادان متجاهر، این آمادگی وجود دارد با هماهنگی استانداری فارس و ستاد مبارزه با مواد مخدر، اقدامات اصلاحی به ویژه در حوزه افزایش ظرفیت مراکز ماده ۱۶ انجام شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس در روز پنج‌شنبه ۲۲ آبان، وی در پایان بر همکاری مشترک وزارت کشور، مجلس شورای اسلامی و مدیریت ارشد فارس برای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه در حوزه اجتماعی استان تأکید کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha