• دوشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404082616768
  • منبع : نمایندگی فارس

معاون استاندار: دستگاه‌های اجرایی فارس در تأمین پایدار اقلام مورد نیاز مردم همکاری داشته باشند

معاون استاندار: دستگاه‌های اجرایی فارس در تأمین پایدار اقلام مورد نیاز مردم همکاری داشته باشند

ایسنا/فارس معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به چالش‌های موجود در تأمین کالاها و نیازهای بازار، بر ضرورت همکاری میان دستگاه‌های اجرایی در مسیر ساماندهی و تأمین پایدار اقلام مورد نیاز مردم تأکید کرد.

مسعود گودرزی در جلسه اقدام مشترک تنظیم بازار استان فارس با بیان اینکه هر دستگاه باید سهم مشخصی در فرآیند تأمین کالا داشته باشد، خواستار هم‌افزایی و هماهنگی عملیاتی میان نهادهای مسئول شد.

گودرزی همچنین بر لزوم ایجاد زنجیره تأمین کامل برای محصولات کشاورزی تأکید کرد و افزود: باید از ظرفیت‌های داخلی بهره‌برداری کنیم و با تضمین خرید، به تولیدکنندگان اطمینان دهیم که محصولاتشان در بازار جذب خواهد شد.

معاون اقتصادی استانداری فارس با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی دقیق برای تأمین کالاهای اساسی، تصریح کرد: به جای اتکا به واردات، باید تولید داخلی را محور تصمیم‌گیری‌ها قرار دهیم و از توانمندی‌های موجود در استان استفاده کنیم.

وی همچنین خواستار همکاری مؤثر با شرکت‌های پخش و پالایش برای تأمین سوخت مورد نیاز روستاییان و عشایر شد و بر ضرورت تخمین دقیق نیازهای این مناطق تأکید کرد.

گودرزی با اشاره به لزوم اتخاذ تدابیر نوین برای مدیریت بازار، کاهش وابستگی به واردات را یکی از اهداف اصلی دانست و اظهار کرد: تضمین خرید محصولات کشاورزی و حمایت از تولیدکنندگان، نقش مهمی در پایداری بازار و تأمین نیازهای مردم ایفا می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس در روز دوشنبه ۲۶ آبان، در پایان این نشست، معاون اقتصادی استانداری فارس از مدیران حاضر خواست با همکاری و همفکری، راهکارهای مؤثر و اجرایی برای بهبود وضعیت بازار ارائه دهند و بر نظارت دقیق بر روند بازار و جلوگیری از تخلفات تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha