امیر خلیفه اصل امشب یکم آذر در نشست خبری پس از بازی با فولاد در یک شانزدهم نهایی جام حذفی، اظهارکرد: پیش بینی بازی سختی مقابل فولاد را داشتیم زیرا بعد از ۱۶ روز تنها چهار جلسه تمرین داشتیم و رفته رفته بدن بازیکنان تحلیل رفت.
او بیان کرد: من فکر میکنم اگر داور کمی بهتر سوت میزد نتیجه بهتری میگرفتیم. از بازیکنانم تشکر میکنم که با تمام وجود بازی کردند. قبل از بازی نیز یکی از بازیکنان ما مصدوم شد زیرا ۱۶ روز تمرین نداشتیم و خدا را شکر میکنیم که امشب مصدوم ندادیم. خودمان را برای بازی بعدی آماده میکنیم و صعود فولاد را تبریک میگوییم.
درباره بیرون کشاندن حجت احمدی پس از درگیری با علی نعمتی، خاطرنشان کرد: حجت احمدی سال گذشته در تیمهای امید بازی میکرد و از نظر کیفیتی خیلی خوب است اما او باید بداند در کنار مسایل کیفی از نظر اخلاقی هم رشد کنند. او در بازی قبلی ما با فولاد هم با علی نعمتی درگیری داشت. احمدی باید بداند همیشه احترام بزرگتر خود را داشته باشد و به همین دلیل او را از زمین بیرون کشیدم.
انتهای پیام

نظرات