• شنبه / ۱ آذر ۱۴۰۴ / ۲۱:۲۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404090100716
  • خبرنگار : 71659

ادعای نتانیاهو برای توجیه نقض گسترده آتش‌بس در غزه

ادعای نتانیاهو برای توجیه نقض گسترده آتش‌بس در غزه

دفتر نتانیاهو با صدور بیانیه‌ای برای توجیه تشدید حملات امروز خود به نوار غزه و به شهادت رساندن بیش از ۲۲ نفر مدعی شد امروز نیروهای حماس اقدام به تیراندازی به سمت نظامیان ارتش اسرائیل، کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، دفتر نخست‌وزیر رژیم اشغالگر امشب پس از درخواست حماس از طرف‌های میانجی برای متوقف کردن نقض آتش‌بس اسرائیل و کشتار در نوار غزه، در بیانیه‌ای حماس را به نقض آتش‌بس متهم کرد.

دفتر نتانیاهو مدعی شد: نیروهای حماس امروز با تیراندازی به سمت نظامیان اسرائیلی توافق آتش‌بس را نقض کرد و ما با ترور ۵ مقام حماس به آن پاسخ دادیم.

در پی ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها و نقض آتش‌بس غزه از سوی رژیم اشغالگر، یک منبع عالی‌رتبه جنبش حماس به شبکه الجزیره گفت: ما در تماس‌ها با طرف‌های میانجی‌گر نگرانی و خشم خود نسبت به ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر با وجود پایبندی این جنبش و تمام گروه‌ها به توافق آتش بس را اعلام کردیم.

منبع مذکور افزود: ما از طرف‌های میانجیگر خواستیم برای ملزم کردن اشغالگران به این توافق اقدام فوری انجام دهند تا از نابودی آن جلوگیری شود.

وی تأکید کرد افزایش موارد نقض توافق آتش‌بس از سوی اشغالگران صهیونیستی در غزه طرف‌های میانجیگر و دولت آمریکا را در برابر مسئولیت آنها برای جلوگیری از نابودی این توافق قرار می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha