• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: هوش مصنوعی
  • کد خبر: 1404090502979
  • خبرنگار : 71567

دانشگاه امیرکبیر فراخوان داد

دعوت از دانشجویان برای عضویت در هسته علمی هوش مصنوعی 

دعوت از دانشجویان برای عضویت در هسته علمی هوش مصنوعی 

اداره انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ ارشد و دکتری این دانشگاه برای عضویت در هسته علمی هوش مصنوعی دعوت کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط‌ عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اداره انجمن‌های علمی دانشجویی این دانشگاه از تمامی دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری در رشته‌های مختلف دعوت کرد برای عضویت در «هسته (انجمن) علمی هوش مصنوعی» ثبت‌نام کنند.

این هسته علمی با هدف ایجاد فضایی پویا برای یادگیری، اجرای پروژه‌های عملی، تقویت کار گروهی بین‌رشته‌ای و پرورش متخصصان آینده در حوزه‌های هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و داده‌کاوی کاربردی فعالیت خود را آغاز می‌کند.

بر اساس اعلام اداره انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تمامی دانشجویان این دانشگاه واجد شرایط عضویت در این هسته علمی هستند و علاقه‌مندان می‌توانند تا ۱۵ آذرماه برای ثبت‌نام اقدام کنند.

طبق اطلاعیه این اداره «دانشجویان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند به پایگاه اینترنتی اداره انجمن‌های علمی دانشجویی به نشانی SAO.aut.ac.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha