• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404091005929
  • خبرنگار : 51000

مدیر ارزیابی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد

اجرای طرح پایش سموم و آلاینده‌های محصولات کشاورزی سیستان‌ و بلوچستان

اجرای طرح پایش سموم و آلاینده‌های محصولات کشاورزی سیستان‌ و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با هدف ارتقای ایمنی مواد غذایی و صیانت از سلامت مصرف‌کنندگان، طرح پایش ماهانه سموم و آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی استان توسط معاونت غذا و دارو زاهدان در حال اجراست.

سعید کلانتری در گفت وگو با ایسنا افزود: این طرح در راستای اجرای مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور و با هدف تضمین ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره توسط مدیریت نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو اجرا می‌شود.

مدیر نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در این برنامه، نمونه‌برداری از محل‌های کشت شناسه‌دار هشت محصول شامل خیار گلخانه‌ای، خیار جالیزی، گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای، گوجه‌ فرنگی جالیزی، سیب‌زمینی، پیاز، پرتقال و سیب درختی با همکاری کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان انجام می‌ شود.

کلانتری ادامه داد: نمونه‌ها نیز به‌صورت مستقیم از مزارع و گلخانه‌ها برداشت و با رعایت زنجیره سرمایی و مطابق پروتکل‌های استاندارد به آزمایشگاه‌های تخصصی ارسال می‌شوند.

وی بیان کرد: اجرای این رویکرد نوین که امکان رهگیری (Traceability) محصولات کشاورزی را فراهم می‌کند، گامی مؤثر در صیانت از سلامت مصرف‌کنندگان و ارتقای ایمنی مواد غذایی در استان به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha