• یکشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404111206442
  • خبرنگار : 30105

مدیرکل آموزش و پرورش استان عنوان کرد

جهش توسعه شاخص‌های آموزش در سیستان و بلوچستان

جهش توسعه شاخص‌های آموزش در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان از جهش کم‌سابقه شاخص‌های آموزشی این خطه پس از انقلاب اسلامی خبر داد.

رسول صفرزایی ۱۲ بهمن در مراسم گلبانگ انقلاب در یکی از مدارس زاهدان،‌ افزود: نرخ باسوادی در استان از ۲۹ درصد پیش از انقلاب به بیش از ۸۸ درصد در زمان حاضر رسیده است.

وی بیان کرد: پیش از انقلاب اسلامی تنها ۶ اداره آموزش و پرورش در سیستان و بلوچستان فعال بود اما این تعداد اکنون به ۳۴ اداره رسیده و ساختار اداری آموزش و پرورش استان رشد حدود ۶۰۰ درصدی داشته است.

صفرزایی اظهار کرد: تعداد مدارس سیستان و بلوچستان از ۸۳۹ واحد پیش از انقلاب به هفت هزار و ۶۵۷ مدرسه افزایش یافته و شمار کلاس‌های درس نیز از سه هزار و ۴۱۸ به بیش از ۳۶ هزار و ۷۵۰ کلاس رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اضافه کرد: جمعیت دانش‌آموزی استان که پیش از انقلاب کمتر از ۲ هزار نفر بود اکنون از مرز ۸۹۰ هزار دانش‌آموز عبور کرده و این رشد، نیازمند توسعه همزمان زیرساخت‌ها و نیروی انسانی بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تصریح کرد : سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش‌آموز که پیش از انقلاب ۲.۲ مترمربع بود اکنون به چهار مترمربع افزایش یافته و سهم دانش‌آموزان دختر نیز به بیش از ۴۸ درصد کل جمعیت دانش‌آموزی سیستان و بلوچستان رسیده است.

صفرزایی با اشاره به توسعه آموزش‌های ویژه اظهار کرد: تعداد مدارس استثنایی استان از یک مدرسه پیش از انقلاب به ۱۰۱ مدرسه در زمان حاضر افزایش یافته و مدارس شبانه‌روزی نیز از صفر به ۲۲۰ مدرسه رسیده که ۲۰ مدرسه آن در دولت چهاردهم مجوز تأسیس دریافت کرده است.

وی افزود: زیرساخت‌های ورزشی دانش‌آموزی نیز رشد قابل توجهی داشته و تعداد سالن‌های ورزشی از سه سالن پیش از انقلاب به ۳۴۳ سالن افزایش یافته و ۱۵۲ زمین چمن مصنوعی در استان ایجاد شده است.

وی با اشاره به اقدامات دولت چهاردهم بیان کرد: با وجود سیاست انقباضی و عدم ایجاد پُست‌های جدید، امسال ۳۷۴ مدرسه جدید شامل کودکستان‌ها در استان تأسیس شده و تعداد دبیرستان‌های شبانه‌روزی به ۲۱ واحد افزایش یافته است.                          

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: تعداد مدارس تیزهوشان به ۲۴ واحد رسیده و هنرستان‌های آموزش و پرورش عشایری که پیش از این تنها یک واحد بود اکنون به ۱۰ هنرستان افزایش یافته است.

وی گفت: در مجموع، ۷۱ هنرستان جدید به ظرفیت‌های آموزشی استان افزوده شده و سیستان و بلوچستان امسال رتبه نخست کشور را در افزایش سهم دانش‌آموزان هنرستانی کسب کرده است.

صفرزایی ادامه داد: سهم دانش‌آموزان هنرستانی استان به ۳۰ درصد رسیده و با برنامه‌ریزی انجام‌ شده، گرایش به رشته‌های ریاضی و فنی افزایش یافته است.

وی با اشاره به توسعه خدمات سنجش و حمایت‌های آموزشی اظهار کرد: تعداد مراکز سنجش استان از ۶ به ۴۰ مرکز افزایش یافته و با تخصیص اعتبارات حمایتی، همه دانش‌آموزان دوره ابتدایی استان تحت پوشش طرح‌های تغذیه‌ای قرار گرفته‌اند.

صفرزایی با اشاره به افزایش نیروی انسانی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: تعداد کارکنان این دستگاه از پنج هزار و ۳۶۶ نفر پیش از انقلاب به بیش از ۶۱ هزار نفر در زمان حاضر رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha