• دوشنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404111307326
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

سیب‌وسوران؛ پیشتاز پرورش مرغ گوشتی در سیستان و بلوچستان

سیب‌وسوران؛ پیشتاز پرورش مرغ گوشتی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب‌وسوران گفت: با استقبال چشمگیر سرمایه‌گذاران بومی از صنعت پرورش طیور گوشتی، ظرفیت تولید مرغ در این شهرستان از مرز یک میلیون قطعه در هر دوره عبور کرد.

محمدحنیف سپاهی در گفت وگو با ایسنا، افزود: با بهره‌برداری از پنج طرح جدید مرغداری، تعداد واحدهای فعال پرورش طیور در شهرستان سیب‌وسوران به ۴۰ واحد رسیده و ظرفیت پرورش در هر دوره به یک میلیون و ۵۰ هزار قطعه افزایش یافته است.

وی با اشاره به نقش این طرح‌ها در تأمین امنیت غذایی استان اظهار کرد: بر اساس برآوردها، سالانه بیش از ۹ هزار و ۸۵۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب‌وسوران، این شهرستان را پیشروترین منطقه استان سیستان و بلوچستان در حوزه پرورش طیور گوشتی دانست و افزود: توسعه واحدهای مرغداری نقش مؤثری در خودکفایی استان در تأمین گوشت سفید و کاهش وابستگی به سایر استان‌ها دارد.

سپاهی با ابراز امیدواری نسبت به آینده این بخش تصریح کرد: با تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های مرغداری در حال احداث، ظرفیت تولید مرغ گوشتی در سیب‌وسوران به بیش از ۲ میلیون قطعه در هر دوره خواهد رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha