• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404092415879
  • خبرنگار : 71049

عارف: باید از فن‌آوری‌های پیشرفته نانو، زیستی، هوش مصنوعی و هسته‌ای استفاده کنیم

عارف: باید از فن‌آوری‌های پیشرفته نانو، زیستی، هوش مصنوعی و هسته‌ای استفاده کنیم

معاون اول رئیس جمهور گفت: ما باید از فن‌آوری‌های پیشرفته نانو، زیستی، هوش مصنوعی و هسته ای استفاده کنیم و راهبرد دولت چهاردهم این است که با اولویت بیشتر در این حوزه ها وارد شود.

به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف در مراسم رونمایی از دستاوردهای هسته ای در نمایشگاه بین المللی تهران اظهارکرد: سازمان انرژی اتمی برای تولید برق ساخته شد و بعد از انقلاب قرار شد ساخت ۲۰ نیروگاه اتمی در دستور کار قرار گیرد و تشکر می کنم که سازمان گام های خوبی در این رابطه برداشته است، اما در کنار این وظیفه به سلامت و کشاورزی و صنعت هم توجه کرد و کاربردهای هسته‌ای در این حوزه ها را گسترش داد و دستاوردهای ارزشمندی هم در این زمینه ها داشتیم.

تکمیل می شود

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha