الله نظر شه بخش یکشنبه ۲۸ دی در جلسه اشتغال استان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اخیری که در بزرگترین حمله تروریستی تاریخ به میهن اسلامی به شهادت رسیدند، اظهار کرد: طبق فرمایشات رهبر انقلاب، ماهیت فتنه اخیر، آمریکایی بود که به توفیق الهی و بهدست «ملت، مسئولان و مأموران کاربلد» خاموش شد.
وی با تاکید بر ضرورت جهاد تبیین و بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی از بدو پیروزی تا به اکنون، افزود: انقلاب اسلامی ایران ثمره خون هزاران شهید است و در طی این سالها به برکت خون شهدا و تلاش های بسیار زیاد، پیشرفت های شگرف و ممتازی در عرصه های مختلف رقم خورده است که نیاز به تبیین و تشریح بویژه برای نسل جوان دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در ادامه با توجه به گزارش معاونان اداره کل، تصریح کرد: دستیابی به اهداف در شاخص های عملکردی حوزه های مختلف با توجه به فرا رسیدن ایام پایانی سال مورد تاکید است.
شه بخش ادامه داد: منابع مالی که در حوزه مشاغل خانگی به شهرستان ها اختصاص یافته است با اولویت طرح های پشتیبان می بایست جذب شود و هر شهرستانی که در این امر ناکام باشد، می بایست اعتبار اختصاص یافته به آن به شهرستان دیگر انتقال یابد.
وی از برپایی نمایشگاه تخصصی با محوریت ظرفیت معاونت های تعاون و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در ایام دهه فجر خبر داد و گفت: این نمایشگاه در روزهای منتسب به سالگرد پیروزی انقلاب، فرصت خوبی برای به نمایش گذاشتن توانمندی های حوزه مشاغل خانگی و تعاونی های استان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همچنین به اجرای طرح کالابرگ یک میلیونی اشاره کرد و افزود: تشریح شفاف و مستمر جزییات این طرح برای مردم یکی از ملزومات موفقیت آن است و باید در تعامل با رسانه ها این موضوع اعم از اهداف اجرا تا فواید آن برای مردم مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام


نظرات