سردار یوسف ملکزاده امروز پنجشنبه، دوم بهمن به خبرنگاران گفت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سلاح و مهمات در فارس، ماموران پلیس امنیت عمومی استان با اقدامات فنی و تخصصی مطلع شدند یکی از اعضای باند حرفهای قاچاق سلاح تعدادی اسلحه را از استانهای شرقی خریداری و با سواری پژو قصد ورود به شیراز دارد که بررسی موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران انتظامی پس از هماهنگی با مرجع قضایی حین گشتزنی در محورهای مواصلاتی، سواری پژو ۴۰۵ را در ورودی شیراز شناسایی و با اقدامات فنی و تخصصی موفق شدند آن را توقیف کنند.
جانشین فرمانده انتظامی استان فارس با بیان اینکه در بازرسی از این خودرو ۹ قبضه اسلحه جنگی کمری و ۲۲۰ فشنگ مربوطه که به صورت کاملا حرفهای در صندلیها جاسازی شده بود، کشف کردند، گفت: راننده قاچاقچی دستگیر و تلاش برای شناسایی دیگر اعضای باند با جدیت ادامه دارد.
ملکزاده با اشاره به اینکه سلاحهای مذکور برای استفاده در اغتشاشات خریداری و حمل میشد، گفت: پلیس به طور جد با عاملان فروش سلاح غیرمجاز برخورد شدید خواهد کرد و از شهروندان درخواست میشود در صورت مشاهده اینگونه موارد سریعا موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.
انتهای پیام


نظرات