• جمعه / ۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404110301211
  • خبرنگار : 50160

امام جمعه زنجان: باید از تهدیدها فرصت بسازیم

امام جمعه زنجان: باید از تهدیدها فرصت بسازیم

ایسنا/زنجان نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به آتش زدن ۲۵۰ مسجد و حسینیه در اغتشاشات اخیر، گفت: دشمن از محور بودن مساجد در تربیت جوانان انقلابی ناراحت است و کینه خود را این‌گونه نشان داده است، باید از این تهدیدها فرصت بسازیم و دوباره مساجد را با حضور جوانان آبادتر کنیم.

حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی امروز (جمعه، ۳ بهمن) در خطبه‌های نماز جمعه زنجان با اشاره به فتنه اخیر، آن را بی‌نظیر و حساب‌شده ارزیابی کرد و افزود: دشمنان سال‌های سال برای این فتنه برنامه‌ریزی کرده بودند.  

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در روزهای اخیر، گفت: کسی منکر مشکلات داخلی نیست، ولی باید حواس‌مان به اتفاقات چند روز گذشته هم باشد، اگرچه اعتراض در روزهای اول شکل‌گیری، شکل درستی داشت، ولی در نهایت معلوم شد چه کسانی در میدان هستند و رییس جمهور نادان، سفاک و ابله آمریکا هم مواضع امریکا را عیان کرد.  

نماینده ولی‌ فقیه در استان زنجان با اشاره به پیام رئیس جمهور به مردم، گفت: راه اعتراضی مطالبه‌گری بسته نیست؛ ما هم البته صد درصد پشت دولت هستیم و انتقادات از دولت هم حاکی از دوست داشتن دولت و خیرخواهی است.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha