• پنجشنبه / ۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404110200699
  • خبرنگار : 51067

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور زنجان:

امکان برگزاری امتحانات مجازی در دانشگاه پیام‌نور وجود ندارد

امکان برگزاری امتحانات مجازی در دانشگاه پیام‌نور وجود ندارد
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان معاون آموزشی دانشگاه پیام‌نور زنجان با تأکید بر اینکه امکان برگزاری امتحانات مجازی در این دانشگاه وجود ندارد، گفت: امتحانات به‌صورت حضوری ادامه خواهد داشت.

تورج رحمانی در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت برگزاری امتحانات در دانشگاه پیام‌نور، اظهار کرد: دانشگاه پیام‌نور همچنان به‌صورت حضوری امتحانات خود را برگزار می‌کند و هیچ تغییراتی در این روند اعمال نشده است. این دانشگاه با توجه به ماهیت سراسری و کشوری امتحانات، امکان برگزاری این فرآیند به‌صورت مجازی را ندارد.

وی افزود: زیرساخت‌های لازم برای برگزاری امتحانات مجازی، به‌ویژه با توجه به شرایط سراسر بودن امتحات، در حال حاضر وجود ندارد و برگزاری حضوری امتحانات همچنان ادامه خواهد یافت.

رحمانی ادامه داد: امتحانات پیام نور برعکس کلاس‌های مجازی حضوری از گذشته حضوری بوده است و فقط مدت کوتاهی در زمان ورود کرونا به کشور اختیار برگزاری امتحان به اساتید دانشگاه واگذار شد. سیستم امتحانی پیام نور مشابه با کنکور سراسری است تا زمانی که امکان برگزاری کنکور مجازی نداشته باشیم پیام‌نور هم‌نمی‌تواند امتحان مجازی برگزار کند.

وی افزود: امتحانات پیام نور طبق تقویم آموزشی در تاریخ ۳۰ دی به پایان می‌رسید که با توجه به شرایط پیش آمده و کنسل شدن امتحانات ۲۰ الی ۲۴ دی ماه امتحانات معوقه در تاریخ ۴ الی ۸ بهمن به صورت حضوری برگزار می‌شود.  به دلیل اینکه پیام‌نور در تقویم آموزشی حدود یک ماه از سایر دانشگاه‌ها جلوتر است مشکلی در برگزاری ترم جدید نخواهیم داشت.

معاون آموزشی پیام نور زنجان گفت: دانشگاه پیام‌نور به‌ویژه در شیوه تدریس و فرآیند برگزاری امتحانات نسبت به سایر دانشگاه‌ها از رویکرد متفاوتی پیروی می‌کند. شیوه تدریس در دانشگاه‌های دیگر ممکن است استاد محور باشد، اما در دانشگاه پیام‌نور به‌ویژه در مقاطع مختلف، ساختار برگزاری امتحانات و شیوه تدریس بر اساس سیستم سراسری طراحی شده که استاد محور نیست و معرفی منبع هم‌توسط سازمان صورت می‌گیرد استاد فقط منبعی که معرفی شده را تدریس می‌کند.

رحمانی تصریح کرد: استفاده از سیستم‌های الکترونیکی برای برگزاری امتحانات سراسری نیازمند ایجاد بسترهای بسیار پیچیده‌ای است که در حال حاضر دانشگاه پیام‌نور چنین امکاناتی را ندارد. این مسئله در کنار مشکلات زیرساختی، به‌ویژه در زمینه پشتیبانی از تعداد بالای دانشجویان، برگزاری امتحانات مجازی را برای این دانشگاه دشوار کرده است.

رحمانی در ادامه صحبت‌های خود به تحولاتی که در شیوه‌های تدریس دانشگاه پیام‌نور در حال وقوع است اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، اکثر کلاس‌ها به‌صورت حضوری برگزار می‌شود، اما برخی دروس به‌ویژه در رشته‌های خاص همچنان به‌صورت مجازی ارائه می‌شوند.

وی تأکید کرد: این شیوه ممکن است در نگاه اول از جذابیت کمتری برخوردار باشد، اما برای افرادی که نیاز به انعطاف‌پذیری بیشتری در زمان‌بندی دارند، مناسب است. در عین حال، دانشگاه پیام‌نور به‌دنبال استفاده از ترکیبی از روش‌های حضوری و مجازی به‌منظور بهبود تجربه آموزشی برای دانشجویان است.

رحمانی درخصوص تغییرات جدید در فرآیند انتخاب واحد و حذف و اضافه، گفت: در این ترم، برای اولین بار، دانشجویان امکان انتخاب چهار عنوان درسی را در دوره حذف و اضافه خواهند داشت. این تغییرات به‌دلیل نیاز به انعطاف بیشتر در انتخاب واحد برای دانشجویان اعمال شده است. با این حال، این شیوه جدید هنوز در مرحله آزمایش است و در آینده ممکن است تغییرات بیشتری در آن اعمال شود.

او همچنین به چالش‌هایی که در این زمینه وجود دارد اشاره کرد و افزود: شیوه‌های جدید انتخاب واحد باید به‌طور مداوم ارزیابی شوند تا بتوانند به‌طور کامل به نیازهای دانشجویان پاسخ دهند و از مشکلات احتمالی جلوگیری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha