مهدی براری در جلسه استانی ستاد برگزاری مراسم ایام الله دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه که در دفتر امام جمعه سمنان برگزار شد، گفت: دشمن با ایجاد جنگ روایتها در پی تحریف حقایق و ایجاد دوقطبی در جامعه بوده و ایام دهه مبارک فجر فرصت خوبی برای جهاد تبیین و بصیرت افزایی مردمی است.
وی با بیان اینکه دهه مبارک فجر فرصتی برای بازخوانی ارزشها و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی است، گفت: دشمن پس از پایان عملیاتهای تروریستی در چند روز اخیر اینک به دنبال وارونه جلوه دادن حقیقت و ایجاد دوقطبی در میان مردم و نظام است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با بیان اینکه جهاد تبیین در جنگ روایتها در دوران بعد از این عملیاتهای تروریستی و ایجاد آشوب در کشور یک وظیفه همگانی است، افزود: دشمن پس از فراهم شدن فضای مجازی و پیامرسانها به دنبال استفاده از همه امکانات و ظرفیتها برای ایجاد ناامیدی و تحریف واقعیتهای آشوبهای اخیر است.
براری افزود: مهمتر از افتتاح پروژهها و برپایی جشنها در این ایام روایتگری افراد متخصص و تبیین حقایق و دستاوردهای نظام و افزایش بصیرت و روحیه دشمنشناسی مردم است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان تأکید کرد: نیاز است در جنگ روایت ها به سراغ جوانان و نسلی برویم که بیشتر در معرض خطرات پذیرش تحریفهای دشمن هستند و این مباحث را هنرمندانه و با روش های جدید به آنها برسانیم.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری سمنان در امروز چهارشنبه هشتم بهمن ماه، براری همچنین افزود: دهه فجر و ایام ماه شعبان فرصت خوبی برای بیان حقایق و دستاوردهای انقلاب اسلامی بوده و باید از این فرصت در جهت امیدآفرینی و بیان واقعیتها استفاده شود.
انتهای پیام


نظرات