• شنبه / ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۲۳:۲۶
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404111106224
  • خبرنگار : 71038

عراقچی: نتیجه حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در منطقه، تشدید تنش به‌جای کاهش تنش بوده است 

عراقچی: نتیجه حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در منطقه، تشدید تنش به‌جای کاهش تنش بوده است 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، درباره حضور نیروهای بیگانه در منطقه خلیج فارس گفت: نتیجه حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در منطقهٔ ما همواره تشدید تنش به‌جای کاهش تنش بوده است.

به گزارش ایسنا، سید عباس عراقچی در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس در این باره نوشت:

« ایالات متحده در نیم‌کرهٔ غربی با رنگ زرد مشخص شده است.

چندین اقیانوس آن‌سوتر، در طرف دیگر کرهٔ زمین، مرزهای ایران نیز با رنگ زرد مشخص شده‌اند.

دایرهٔ کوچک قرمز، تنگهٔ هرمز را نشان می‌دهد.

نیروی نظامی ایالات متحده که در سواحل ما عمل می‌کند، اکنون می‌خواهد برای ما تعیین کند که نیروهای مسلح قدرتمند ما چگونه باید در قلمرو خود مانورهای نظامی انجام دهند!

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) از یک نیروی نظامی ملی که دولت ایالات متحده آن را «سازمان تروریستی» معرفی کرده، درخواست کرده «حرفه‌ای‌» عمل کند؛ و هم‌زمان حق انجام رزمایش‌های نظامی را برای همان «سازمان تروریستی» به رسمیت می‌شناسد!

این سطح از تناقض، واقعیتی است که جهان امروز با آن مواجه است و جالب که دولت‌های اروپایی هم فعالانه تصمیم گرفته‌اند همین مسیر را بروند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره و همچنان حافظ صلح و ثبات در خلیج فارس و تنگهٔ هرمز بوده و هست. در منطقهٔ ما، سپاه به‌درستی به‌عنوان نیرویی مقتدر شناخته می‌شود که توانمندی خود را در میدان نبرد، هم در برابر گروه‌های تروریستی و هم در برابر ارتش‌های متجاوز، به اثبات رسانده است.

آزادی ناوبری و عبور امن کشتی‌های تجاری در تنگهٔ هرمز برای ایران به همان اندازه حیاتی است که برای همسایگان ما. حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در منطقهٔ ما همواره نتیجه‌ای برخلاف ادعاهای آنها داشته است: تشدید تنش به‌جای کاهش تنش.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha