• یکشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404111206335
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان مطرح کرد:

خودباوری بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی

خودباوری بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی

ایسنا/لرستان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان خودباوری را بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی می‌داند.

میثم محتشم دوازدهم بهمن در مراسم نواخته شدن زنگ انقلاب در هنرستان هنرهای زیبای ماهور در خرم‌آباد با بیان اینکه هنر می‌تواند پلی میان نسل گذشته و آینده باشد، گفت: امروز در آستانه‌ی آغاز دهه‌ی مبارک فجر قرار داریم؛ روزهایی که یادآور یکی از درخشان‌ترین فصل‌های تاریخ سرزمین‌مان، ایران است. چهل و هفت سال پیش، در چنین روزهایی، اراده‌ی خداوند و همت مردمی که برای آزادی و استقلال خود تلاش می‌کردند، توانست نظامی را برپا کند که ریشه در اعتقادات پاک و فرهنگ ناب این مرز و بوم دارد.

محتشم نقش هنرمند را در تبیین انقلاب در رنگ دانست و  افزود: شما به عنوان هنرجویان هنرستان، نقشی ویژه و متفاوت در این ایام دارید. هنر، زبان گویای احساسات و بازتاب‌دهنده‌ی عمیق‌ترین اندیشه‌های یک ملت است. قلم مو، قلم‌تراش، دوربین، یا هر ابزاری که در دست دارید، تنها وسایل کار نیستند؛ بلکه رسانه‌هایی هستند برای روایتگری حماسه‌های ملت، برای نشان دادن زیبایی‌های انقلاب و برای ساختن آینده‌ای روشن‌تر.

وی ادامه داد: امروز از شما می‌خواهم که با نگاهی هنری و خلاقانه به این دهه بنگرید. سعی کنید با آثار هنری خود، پیام امید، ایستادگی و پیشرفت را به جامعه منتقل کنید. هنر شما می‌تواند پلی باشد میان نسل‌های گذشته و آینده، و می‌تواند روحیه‌ی انقلابی و دینی را در قالبی نو و جذاب به نمایش بگذارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان اظهار کرد: بیایید با تکیه بر خلاقیت و استعدادهایی که خداوند به شما داده است، در این ایام، مبلغان خوبی برای فرهنگ غنی ایرانی-اسلامی باشیم و با هنر نیک، یاد و خاطره‌ی امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب را گرامی بداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha