• یکشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404111206449
  • خبرنگار : 71381

این گزارش در حال تکمیل است

خلاصه اخبار ۱۲بهمن مجلس؛ ماموریتی درباره «وابستگان نظامی اروپا»/هشدار به خودروسازان

خلاصه اخبار ۱۲بهمن مجلس؛ ماموریتی درباره «وابستگان نظامی اروپا»/هشدار به خودروسازان

مشروح مهم‌ترین خبرهای جلسه علنی امروز (یکشنبه) دوازدهم بهمن ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامی را می‌توانید در این گزارش بخوانید.

به گزارش ایسنا،‌ جلسه علنی مجلس به ریاست محمدباقر قالیباف برگزار شد و نمایندگان هم زمان با آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی و در واکنش به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، لباس فرم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بر تن کردند.

سبزپوش در حمایت از سپاه

خلاصه اخبار ۱۲بهمن مجلس؛ ماموریتی درباره «وابستگان نظامی اروپا»/سبزپوش در حمایت از سپاه

نمایندگن همچنین در مقابل جایگاه هیات رئیسه مجلس تجمع کرده و با مشت های گره زده شعار «اروپا ننگت باد»، «نهضت ما حسینی سپاه ما مردمی»، «حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر صهیونیست» سر دادند.

 ارتش کشورهای اروپایی گروه تروریستی محسوب می‌شوند

رئیس مجلس هم در نطق پیش از دستور خود، با تاکید بر اینکه سپاه مقدس پاسداران به پشتوانه‌ ملت رشید ایران و مستضعفان جهان، روز به روز قوی‌تر خواهد شد و سر هر مستکبر مغروری را به سنگ خواهد کوبید؛ افزود:  سپاه، جان فدای ایران و انقلاب اسلامی رست و دشمنی‌های حامیان تروریسم در جهان ذره‌ای از قدرت این شجره‌ طیبه نخواهد کاست.

وی افزود: طبق بند ۷ قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه به عنوان سازمان تروریستی، ارتش کشورهای اروپایی گروه تروریستی محسوب می‌شوند و عواقب این اقدام به عهده‌ اتحادیه‌ اروپا خواهد بود.

وابستگان نظامی اروپا در سفارتخانه‌ها تعیین تکلیف می‌شوند

در ادامه علیرضا سلیمی در تذکری خطاب به قالیباف با اشاره به اینکه طبق قانون اقدام راهبردی، ارتش کشورهای اروپایی تروریست اعلام شده‌اند، گفت: این قانون مصوب مجلس است. وابستگان نظامی آن‌ها که در سفارت‌خانه‌های ما هستند باید سریع اخراج شوند؛ این ها اکنون تروریست هستند. جای دادن تروریست در کشور خلاف قانون جاری و ساری است.

محمدباقر قالیباف هم در پاسخ به این تذکر، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس را مامور کرد تا  موضوع تروریستی بودن وابستگان نظامی کشورهای اروپایی در سفارتخانه‌های کشور را پیگیری کند.

اگر سپاه نبود و داعش را جمع نمی‌کرد، اروپایی‌ها نمی‌توانستند زندگی کنند

علی نیکزاد نایب رییس مجلس هم در اظهاراتی در پایان خطاب به اروپایی‌ها گفت: اگر سپاه و سردار سرافراز ما نبودند و داعش را جمع نمی‌کردند، امروز آن‌ها نمی‌توانستند زندگی کنند.

هشدار به خودروسازان

در بخش دیگری از جلسه علنی امروز  نماینده قائنات در تذکری شفاهی خطاب به رئیس مجلس بیان کرد: من از حضرتعالی استدعا دارم به موضوع گران کردن خودروهای داخلی ورود جدی بفرمایید. تا این شخصی که در خودروسازی داخلی هست با وقاحت کامل اعلام نکند که اگر قیمت‌ها را افزایش ندهید ما تولید را متوقف می‌کنیم.

سلمان اسحاقی با تاکید بر اینکه «ما تولید را متوقف نمی‌کنیم» افزود: شمایی که ظلم به ملت ایران می‌کنید را برکنار می‌کنیم و آن هایی که می‌توانند در حق این مردم برکات بسیاری داشته باشند، مسئولیت را به آنها خواهیم سپرد.

در برابر انحصار خودرو بایستیم

درتذکری دیگر عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ در واکنش به افزایش قیمت خودروهای داخلی گفت: متأسفانه برخی از خودروسازان داخلی با سوءاستفاده از فضای انحصاری، اقدام به افزایش قیمت خودرو کرده‌اند. همه ما باید در این زمینه یکدست و یک‌صدا باشیم و در برابر انحصار خودرو بایستیم.

انتقاد از قوانین معیوب و سوءمدیریت‌ها

یک عضو کمیسیون قضایی و حقوقی هم در تذکری شفاهی با اشاره به مشکلات معیشتی مردم تصریح کرد: امروز دغدغه مردم مسائل مربوط به وام و تسهیلات بازنشستگان  است. دشمن می‌آید سوءاستفاده می‌کند. ما با قوانین معیوب، در دل هر شخصی عقده‌ای کاشتیم. افراد با نظام مشکلی ندارند، به‌واسطه سوءمدیریت‌ها مشکل ایجاد کرده‌ایم.

ممنوعیت اعمال هرگونه محدودیت برای برگزاری راهپیمایی

در ادامه این جلسه و در جریان بررسی جزئیات طرح اولویت‌دار حمایت از برگزاری اجتماعات و راهپیمایی‌ها در اجرای اصل ۲۷ قانون اساسی، نمایندگان ماده ۳ این طرح را تصویب کردند که بر اساس آن، اعمال هرگونه محدودیت برای برگزاری اجتماع و راهپیمایی ممنوع است مگر آنکه برگزاری یک اجتماع یا راهپیمایی تهدیدی علیه امنیت یا نظم عمومی باشد و یا برگزاری آن، موجب توهین و اهانت به اصول و احکام ضروری دین مبین اسلام و پیامبران الهی شود به گونه‌ای که جز از طریق ایجاد محدودیت نتوان مانع از بروز این تهدید یا توهین و اهانت شد.

ادامه دارد...

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha