• یکشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404111206450
  • خبرنگار : 71658

شیوع فلج اطفال در مالاوی

شیوع فلج اطفال در مالاوی

مقامات وزارت بهداشت مالاوی روز گذشته (شنبه) گزارش دادند دولت این کشور پس از شناسایی ویروس فلج اطفال نوع ۲ (cVDPV۲) در نمونه‌های محیطی، شیوع این بیماری را اعلام کرده است.

به گزارش ایسنا، ویروس فلج اطفال نوع ۲ یا cVDPV۲ یعنی ویروسی که از واکسن خوراکی OPV منشأ گرفته و در شرایط خاص می‌تواند دوباره بیماری‌زا شود.

«دن ناماریکا»، وزیر بهداشت و درمان گفته است این ویروس از طریق نظارت معمول بر فاضلاب در دو محل در شهر تجاری «بلانتیر» شناسایی شده است.

این وزارتخانه هشدار داده است که سویه فوق نیز خطرات جدی برای سلامتی ایجاد می‌کند و می‌تواند مانند نسخه طبیعی ویروس فلج اطفال (که در اصطلاح به آن ویروس وحشی یا Wild poliovirus گفته می‌شود و منشا واکسنی ندارد) به ویژه برای کودکان جدی باشد و باعث فلج برگشت‌ناپذیر شود.

ناماریکا گفت: به دنبال توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت (WHO)، این وزارتخانه شبانه‌روز در تلاش است تا اقدامات لازم برای مهار شیوع این بیماری را تشدید کند، همانطور که در سال ۲۰۲۲ انجام دادیم. بنابراین از عموم مردم می‌خواهیم که اقدامات احتیاطی بهداشت مواد غذایی را برای جلوگیری از شیوع ویروس رعایت و از واکسیناسیون کامل کودکان اطمینان حاصل کنند.

به گزارش آناتولی، او افزود: ما در حال اجرای برنامه‌هایی برای انجام کمپین‌های واکسیناسیون تکمیلی به منظور محافظت از کودکان و جلوگیری از انتقال بیشتر هستیم.

مالاوی آخرین بار در سال ۲۰۲۲ پس از شیوع ویروس جدی فلج اطفال نوع ۱، اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای مقابله با این عفونت ویروسی انجام داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha