• دوشنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404111307552
  • خبرنگار : 50046

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان:

امنیت کشور به‌دلیل اقتدار جمهوری اسلامی است

امنیت کشور به‌دلیل اقتدار جمهوری اسلامی است

ایسنا/خراسان شمالی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: امنیت موجود در کشور به دلیل اقتدار جمهوری اسلامی است.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی در نشستی خبری که ۱۳ آبان برگزار شد، اظهار کرد: اقتدار موجود مرهون رهبری مقام معظم رهبری و مردم بصیر است.

وی با اشاره به برنامه‌های دهه فجر امسال افزود: طی دهه فجر امسال بیش از ۴۰ هزار برنامه در قالب ۵۹۳ عنوان اجرا می‌شود. در کمیته آموزش و پرورش نیز ۲۱ هزار برنامه و در کمیته بسیج ۱۰ هزار برنامه اجرا می‌شود.

محمدی تصریح کرد: در دهه فجر امسال ۹۸۰ پروژه عمرانی با سرمایه گذاری حدود سه همت افتتاح و کلنگ زنی می‌شود.

وی به راهپیمایی ۲۲ بهمن نیز اشاره و بیان کرد: راهپیمایی ۲۲ بهمن در بیش از ۲۰۰ نقطه برگزار خواهد شد و سخنران محوری این راهپیمایی در مرکز استان سردار نایینی سخنگوی سپاه پاسداران خواهد بود.

این مقام‌ مسئول تاکید کرد: حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال بسیار حائز اهمیت است که نشان دهنده حمایت مردم از نظام و همبستگی مردم است.

وی خاطرنشان کرد: دشمن با آوردن ناوهای خود به منطقه نشان داد که نفس‌های آخر را می‌کشد و آخرین داشته‌های خود را رو کرده است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha