• دوشنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404112011919
  • خبرنگار : 50552

معاون هماهنگ‌کننده فراجا:

تلاش ستاد کل نیروهای مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است

تلاش ستاد کل نیروهای مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است

ایسنا/قزوین معاون هماهنگ‌کننده فراجا گفت: ستادکل نیروهای مسلح در تلاش است بتواند تحولی در حقوق و مزایای نیروهای مسلح در سال آینده ایجاد کند.

سردار حمیدرضا اشراق در کمیسیون پشتیبانی فرماندهی انتظامی استان قزوین اظهار کرد: تا زمانی که نبرد بین حق و باطل وجود دارد و تا زمانی که جمهوری اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی وجود دارد، این فتنه‌ها همچنان ادامه خواهد داشت.

وی ضمن اشاره به فتنه صهیونیستی-آمریکایی اخیر عنوان کرد: در طول ۴۷ سال گذشته و از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون این قبیل فتنه‌ها وجود داشته و کماکان نیز ادامه دارند، خوشبختانه مجموعه فرماندهی انتظامی استان قزوین در فتنه صهیونیستی اخیر کارنامه درخشانی از خود برجای گذاشت.

معاون هماهنگ کننده فراجا ادامه داد: با گذشت زمان این فتنه‌ها پیچیده‌تر می‌شوند و به همان میزان نیز آمادگی، توان و تجربه ما جهت مقابله با این توطئه‌ها افزایش پیدا می‌کند، بنابراین لازم است از هر فتنه درس‌هایی را بیاموزیم تا بتوانیم آمادگی و توان عملیاتی خود را جهت مقابله با فتنه‌های آتی افزایش دهیم.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: در فتنه صهیونیستی-آمریکایی که در هفته‌های اخیر رخ داد، هدف‌گذاری دشمن برای فتح مقرها بیش از سایر فتنه‌ها بود، البته در فتنه‌های پیشین نیز این موضوع وجود داشت، اما کمتر پیش می‌آمد که اغتشاشگران بخواهند یک مقر انتظامی، نظامی و حاکمیتی را فتح کنند، اما در فتنه اخیر آنان هدف‌گذاری بسیار وسیعی کرده و به‌دنبال این بودند که به هر ترتیب بتوانند مقرهای حاکمیتی مانند فرمانداری‌ها، استانداری‌ها، صداوسیما و مقرهای نظامی و انتظامی را تسخیر کنند.

اشراق تأکید کرد: در حوزه مقرهای انتظامی در شهرهای مورد هجمه، خوشبختانه با جان‌فشانی و فداکاری عوامل انتظامی، اغتشاشگران موفق نشدند هیچ مقری را فتح کنند، اگر چه در این راستا تعدادی از همکاران ما مجروح و شهید شدند، اما به حول و قوه الهی موفق به حفظ مقرها شدند.

وی ضمن اشاره به لزوم حفظ روحیه نیروها تصریح کرد: اینکه بتوانیم روحیه عوامل را حفظ کنیم بستگی به دو موضوع دارد، نخست رسیدگی به حوزه معیشتی است، البته اگرچه مباحث معیشتی در روحیه عوامل اثرگذار است، اما این مسئله به تنهایی کافی نیست، نکته حائز اهمیت این است که تلاش کنیم رضایتمندی درونی و تعلق خاطر در کارکنان نسبت به سازمان به وجود آید، این به نوع تعامل فرماندهان و مدیران همه سطوح با کارکنان برمی‌گردد، هر چقدر این تعامل، ارتباط و دیدارهای چهره به چهره بیشتر و مؤثرتر باشد، در روحیه آنان اثر مثبت‌تری خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین در روز دوشنبه ۲۰ بهمن، اشراق در پایان ضمن اشاره به نقش مؤثر خانواده کارکنان انتظامی در حمایت از آنان اظهار کرد: در فتنه اخیر، خانواده کارکنان انتظامی نیز به اندازه خود کارکنان تحت فشار روحی و روانی بودند، هجمه‌های رسانه‌ای که دشمن در فضای مجازی ایجاد می‌کند، روی خانواده‌ها بی‌اثر نیست، بنابراین لازم است به خانواده‌های کارکنان توجه ویژه‌ای کرده و از هر بهانه‌ای جهت تجلیل از آنان و برگزاری دورهمی‌ها استفاده کرد تا این تعلق خاطر نسبت به سازمان در خانواده‌ها نیز تقویت شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha