• دوشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۰۸:۵۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد مطلب: 1405022816199
  • منبع : نمایندگی لرستان

کشف و ضبط حدود ۱۰۰۰ حلب روغن جامد قاچاق در خرم‌آباد

کشف و ضبط حدود ۱۰۰۰ حلب روغن جامد قاچاق در خرم‌آباد

ایسنا/لرستان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان از کشف و ضبط یک محموله بزرگ روغن جامد قاچاق در شهرستان خرم‌آباد خبر داد.

بهمن جعفری اظهار کرد: براساس گزارش مردمی و در پی انجام گشت مشترک، تعداد حدود ۱۰۰۰ حلب روغن جامد ۵ کیلویی به ارزش تقریبی ۲۰ میلیارد ریال در یک انبار در شهرستان خرم‌آباد کشف و ضبط شد.

وی خاطرنشان کرد: این عملیات با همکاری سربازان گمنام امام زمان(عج) در سپاه خرم‌آباد و کارشناسان حوزه معاونت نظارت و بازرسی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت لرستان انجام شد و اقلام کشف‌شده پس از صورت‌جلسه و طی مراحل قانونی، برای رسیدگی به مراجع ذی‌صلاح تحویل شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت لرستان در روز دوشنبه ۲۸ اردیبهشت، جعفری با قدردانی از همکاری مردم در شناسایی و اعلام موارد مشکوک، تأکید کرد: صیانت از بازار و مقابله با قاچاق و احتکار کالاهای اساسی و استراتژیک از اولویت‌های جدی دستگاه‌های نظارتی استان است و با هرگونه اخلال در نظام توزیع کالا بدون اغماض برخورد خواهد شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان از همه شهروندان، به‌ویژه هم‌استانی‌ها خواست در صورت مشاهده هرگونه قاچاق، احتکار، اختفا یا نگهداری غیرقانونی کالاهای اساسی، موضوع را از طریق شماره‌های ۱۱۰، ۱۱۳، ۱۱۴ و ۱۲۴ گزارش کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد.

انتهای پیام