• دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404112716109
  • خبرنگار : 71628

گروسی: مذاکرات فنی جامعی با عراقچی داشتم

گروسی: مذاکرات فنی جامعی با عراقچی داشتم

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی از مذاکرات خود با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در ژنو پیش از مذاکرات تهران ـ واشنگتن خبر داد.

به گزارش ایسنا، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»

عراقچی در راس هیات دیپلماتیک ایرانی برای مذاکرات با آمریکا با میانجیگری عمان به ژنو سفر کرده است. این مذاکرات دور دوم از گفت‌وگوهای طرفین درباره برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های آمریکاست که فردا ۱۷ فوریه(۲۸ بهمن) برگزار خواهد شد.

عراقچی که پیشتر جزئیات را درباره دستورکار سفر خود به ژنو ارائه کرده بود، همچنین اعلام کرد که قرار است با «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان دیدار جداگانه‌ای در ژنو داشته باشد.

دومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا قرار است روز سه‌شنبه در سفارت عمان در ژنو برگزار شود.

این دور از مذاکرات هفت ماه پس از آن انجام می‌شود که آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی و در میانه مذاکرات هسته‌ای که آن را هم عمان میانجی‌گری می‌کرد به ایران و تاسیسات هسته‌ای اش حمله کرد و در عمل میز مذاکره را مورد هدف قرار داد.

از حدود یک ماه پیش، آمریکا برای بازگشت به میز مذاکره با ایران درخواست داد و بعد از چند بار تکرار درخواست مذکور و رفت و آمد مقامات کشورهای منطقه برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکا با هدف کاهش تنش در منطقه و حل و فصل مساله هسته ای، ایران انجام این مذاکرات را با میانجی‌گری عمان پذیرفت.

طی ۱۰ روز گذشته‌ رایزنی‌ها و رد و بدل پیام‌ها به طرق مختلف در جریان بوده است. به گفته رسانه‌های آمریکایی بخشی از ایده‌ها و پیشنهادات طرف آمریکایی در سفر علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان به عمان به طور مکتوب ارائه شده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha