• یکشنبه / ۳ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۱:۴۶
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404120301744
  • خبرنگار : 30192

غفوری در جواب ساپینتو: او دستیار تو سری خور می‌خواست/ دیگر در استقلال ماموریتی ندارم

غفوری در جواب ساپینتو: او دستیار تو سری خور می‌خواست/ دیگر در استقلال ماموریتی ندارم

سرمربی موقت استقلال پس از پیروزی برابر مس رفسنجان بیان کرد: دیگر مأموریتی در استقلال ندارم. من آدمی بودم که بازوبند استقلال را گذاشتم و رفتم و اکنون فکر می‌کنم آقای ساپینتو خوشحال شود.

به گزارش ایسنا، تیم فوتبال مس رفسنجان در چارچوب رقابت‌های هفته بیست‌ودوم لیگ برتر از ساعت ۱۹ امروز (یکشنبه، ۳ اسفند) میزبان استقلال است که این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید. وریا غفوری، سرمربی موقت استقلال در این دیدار در نشست خبری پس از بازی گفت: موفق شدیم سه امتیاز را بگیریم، بازی خوبی بود و می‌توانست بهتر هم باشد اما در مجموع راضی کننده بود. 

سرمربی موقت استقلال در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در نیمه دوم توانایی حمله داشتید اما عقب‌نشینی کردید و با خوش شانسی گل دریافت نکردید، اظهار کرد: شما مطمئن هستید که بازی ما را دیدید؟ در بازی خیلی موقعیت ایجاد کردیم. تیم مس موقعیت خاصی نداشت، تیم ما عقب نشست اما موقعیت جدی‌ای نداد.

غفوری در ادامه در واکنش به اظهارات ریکاردو ساپینتو علیه او مبنی بر این که با وجود نداشتن مدرک مربی‌گری به غفوری اجازه حضور در استقلال را داده اما او پشت پرده به دنبال گرفتن جای ساپینتو بوده، مدعی شد: متاسفانه در روزهای عجیبی سیر می‌کنیم وگرنه نشستن روی نیمکت استقلال به عنوان سرمربی برای کسی که رویای حضور در استقلال را داشت واقعا لذت بخش بود. اتفاق خاصی میان من و آقای حیدری رخ نداد. ایشان را در تمرین ندیدم و از خودشان بپرسید که موضوع چیست. آقای ساپینتو صحبت‌هایی کرده بود و اتفاقاتی که دیروز رخ داد، اما درگیری در تمرین دیروز نبود. از آقای ساپینتو تشکر می‌کنم که درس‌هایی در بعد مربیگری به من دادند اما ایشان به غلط گفتند که من مدرک ندارم. من مدرک A آسیا را دارم و کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دارم که فکر می‌کنم مدرک کافی است. هیچ‌گاه چشم به نیمکت نداشته‌ام. باید دیوانه باشم که همچین دیدی داشته باشم.

سرمربی موقت استقلال ادامه داد: در بازی آخر در آسیا در میان دو نیمه نکاتی را خواستم به او بگویم که او نپذیرفت و برخوردی کرد که برای من قابل پذیرفتن نبود. ایشان اینقدر دوست داشت کمک ایرانی تو سری خور باشد که حرف هم نزند اما من صحبتی نکردم. دو روز در تمرین نبودم و اگر او امروز بود من اینجا دیگر حضور نداشتم. آقای تاجرنیا از من خواهش کرد که برای این بازی هدایت تیم را برعهده بگیرم. من هم برای تعهد و هواداران با جان و دل قبول کردم. من حداقل در این زمان دیگر مأموریتی در استقلال ندارم. من آدمی بودم که بازوبند استقلال را گذاشتم و رفتم و اکنون فکر می‌کنم آقای ساپینتو خوشحال شود.

غفوری در واکنش به اظهارات محمد تقوی (بازیکن سابق استقلال که در حال حاضر در ایران حضور ندارد) پاسخ داد: آدم‌هایی به من می‌گویند بی‌شرف شده‌ام اما ناانسانی تا چه قدر؟ زندگی من روی هواست. مردم بدانند چه شیادهایی تریبون دارند و حرف می‌زنند. بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان ضرر کردم. به حدی فشار روی من است که نمی‌دانم چه بگویم. چنین آدمی که شرمم می‌آید درباره او صحبت کنم، امروز دایه مهربان‌تر از مادر شده‌اند. شما کاسب خون هستید و شرم بر شما باد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha