• چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404120603411

رونق ورزش ورامین در شب‌های ماه مبارک رمضان/ رقابت ۱۳۹ تیم در فوتسال و والیبال

رونق ورزش ورامین در شب‌های ماه مبارک رمضان/ رقابت ۱۳۹ تیم در فوتسال و والیبال

ایسنا/تهران رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ورامین از رقابت ۱۳۹ تیم در رشته‌های فوتسال و والیبال و برگزاری برنامه‌های متنوع ورزشی در شب‌های ماه مبارک رمضان خبر داد.

شهرستان ورامین در شب‌های ماه مبارک رمضان حال‌وهوای ورزشی ویژه‌ای به خود گرفته و مسابقات متنوعی در رشته‌های مختلف در حال برگزاری است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ورامین اعلام کرد: در رشته‌های فوتسال و والیبال، ۱۳۹ تیم در رده‌های سنی مختلف با یکدیگر رقابت می‌کنند.

علی تاجیک با اشاره به میزبانی سالن‌های ورزشی افزود: سالن‌های شهدای ۱۰ دی، شهدای جوادآباد و شهدای امروآباد میزبان رقابت‌های فوتسال در رده‌های نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان هستند.

وی ادامه داد: مسابقات والیبال نیز در سالن شهید گلعباسی در حال برگزاری است و با استقبال خوب ورزش‌دوستان همراه شده است.

تاجیک همچنین خاطرنشان کرد: هر شب از ساعت ۲۱، دوچرخه‌سواران از مقابل مسجد جامع تاریخی ورامین رکاب‌زنی خود را آغاز می‌کنند که جلوه‌ای خاص به شب‌های رمضان در این شهر بخشیده است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ورامین تأکید کرد: سایر اماکن ورزشی سطح شهرستان نیز در تمامی رشته‌ها فعال هستند و برنامه‌های ورزشی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام