• پنجشنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404122814911

«عید همدلی» برای حمایت از مددجویان بهزیستی در پیشوا برگزار می‌شود

«عید همدلی» برای حمایت از مددجویان بهزیستی در پیشوا برگزار می‌شود

ایسنا/تهران رئیس اداره بهزیستی شهرستان پیشوا در استان تهران از اجرای پویش «عید همدلی» همزمان با سراسر کشور خبر داد و گفت: مردم و خیرین می‌توانند با اهدای زکات فطره و کمک‌های نقدی و غیرنقدی، در تأمین نیازهای مددجویان تحت پوشش بهزیستی سهیم شوند.

احسان سبزگلین امروز (پنجشنبه، ۲۸ اسفند) توضیح داد: این پویش همزمان با سراسر کشور به‌مناسبت فرارسیدن عید فطر با هدف گسترش همبستگی اجتماعی و یاری‌رسانی به خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی برگزار می‌شود. خیرین و نیکوکاران می‌توانند زکات فطره، نذورات، وجوهات شرعی و کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را در اختیار بهزیستی قرار دهند تا به‌صورت مستقیم و شفاف به‌دست افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار، کودکان بی‌سرپرست، نیازمندان، ایتام و ... برسد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره بهزیستی پیشوا، وی با تأکید بر نقش مشارکت‌های مردمی در بهبود شرایط زندگی افراد تحت پوشش، اظهار کرد: اداره‌های بهزیستی شهرستان‌ و تمام مراکز دولتی و غیردولتی تابعه با تمام ظرفیت، آماده دریافت کمک‌های مردمی هستند تا بتوانیم در این عید معنوی، گره‌ای از مشکلات خانواده‌های نیازمند باز کنیم.

انتهای پیام