• یکشنبه / ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404121709991

کشتار فلسطینیان توسط شهرک‌نشینان در کرانه باختری

کشتار فلسطینیان توسط شهرک‌نشینان در کرانه باختری

شهرک‌نشینان صهیونیست با سوءاستفاده از فضای جنگ و تحت حمایت ارتش رژیم اشغالگر به حملات خود در مناطق مختلف کرانه باختری ادامه داده و طی آن شماری از فلسطینیان به شهادت رسیدند.

به گزارش ایسنا، شهرک‌نشینان صهیونیست شامگاه شنبه و بامداد امروز یکشنبه، به روستاهای «ابو فلاح» و «سوسیا» در کرانه باختری اشغالی یورش برده و در جریان آن چهار فلسطینی را به شهادت رساندند.

بر اساس این گزارش، خبرگزاری فلسطینی «سما»، این حملات در حالی صورت می‌گیرد که خشونت‌های شهرک‌نشینان از آغاز جنگ علیه ایران رو به فزونی گذاشته است. شبه‌نظامیان تحت حمایت احزاب صهیونیستی، با سوءاستفاده از شرایط جنگی و پشتیبانی ارتش رژیم اشغالگر دست به این تجاوزات می‌زنند.

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر در نزدیکی استان «طوباس» واقع در کرانه باختری اقدام به ایجاد یک ایست بازرسی نظامی کردند.

بر اساس گزارش‌ها، در روستای «ابو فلاح» در نزدیکی رام‌الله، شهرک‌نشینان صهیونیست در حمله‌ای که از ساعت ۲ بامداد آغاز شد، سه جوان فلسطینی را به شهادت رساندند.

در همین راستا، حسین حمایل، استاندار اریحا و از ساکنان این روستا، اظهار داشت شهرک‌نشینان که اخیراً چندین کانون شهرک‌سازی غیرقانونی در این منطقه ایجاد کرده‌اند، اخیراً سلسله حملاتی علیه اموال و دارایی‌های شهروندان فلسطنی در حومه روستا انجام داده‌اند تا آن‌ها را از دسترسی به اراضی‌شان محروم و مقدمات تصرف آن را فراهم کنند.

وی در ادامه افزود که این حملات با یک یورش گسترده در بامداد یکشنبه به اوج خود رسید که شهروندان فلسطینی با پرتاب سنگ به آن پاسخ دادند و در نتیجه آن، سه نفر از آن‌ها به شهادت رسیدند.

پس از آن، نیرویی از ارتش رژیم صهیونیستی وارد عمل شد و به شهروندان فلسطینی که برای دفاع از خود در برابر شهرک‌نشینان آمده بودند، حمله کرد که منجر به مجروح شدن شماری از آن‌ها و انتقالشان به بیمارستان شد.

همچنین عصر شنبه، شهرک‌نشینان مسلح در حمله‌ای به روستای «سوسیا» در منطقه مسافر یطا در جنوب الخلیل، یک جوان فلسطینی را به شهادت رساندند.

در همین رابطه، یک ویدیوی منتشر شده، شهرک‌نشینان را نشان می‌دهد که یکی از آن‌ها یونیفرم ارتش اسرائیل بر تن دارد و پس از شلیک گلوله، این جوان فلسطینی را به شهادت رسانده و برادرش را مجروح کرده است.

پیش از این نیز در روز یکشنبه هفته گذشته، شهرک‌نشینان صهیونیست در حمله‌ای مشابه به شهرک «قریوت» در جنوب نابلس، ۲ برادر  فلسطینی را به شهادت رسانده بودند.

همزمانی حملات شهرک‌نشینان با جنگ علیه ایران

شهرک‌نشینان صهیونیست از روز اول جنگ علیه ایران، حملات مسلحانه خود را علیه تجمعات مسکونی در روستاهای فلسطینی آغاز کرده‌اند و از فضای ایجاد شده توسط جنگ، از جمله کاهش توجه جهانی به رفتارهای رخ داده علیه فلسطینیان، سوءاستفاده می‌کنند.

شایان ذکر است که شهرک‌نشینان پیش از این نیز از جنگ علیه غزه برای اجرای کمپین گسترده کوچ اجباری فلسطینیان استفاده کردند که بیش از ۱۰۰ تجمع را در بر گرفت و در محل آن‌ها کانون‌های شهرک‌سازی ایجاد کردند.

این حملات توسط شبه‌نظامیان سازمان‌یافته‌ای اجرا می‌شود که از سوی انجمن‌ها و احزاب صهیونیستی دینی تأمین مالی می‌شوند؛ احزابی که به آن‌ها سلاح، پول و تجهیزاتی از جمله خودرو و پهپاد ارائه می‌دهند.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز در پشت پرده از این شبه‌نظامیان حمایت کرده و تنها زمانی مداخله می‌کند که شهرک‌نشینان با مقاومت ساکنان فلسطینی روبه‌رو شوند.

انتهای پیام