• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404121810806

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان زنجان:

 مصدومان حمله دشمن در زنجان به مراکز درمانی زنجان منتقل شدند

 مصدومان حمله دشمن در زنجان به مراکز درمانی زنجان منتقل شدند

ایسنا/زنجان رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان زنجان با اشاره به حمله عصر روز گذشته یکشنبه ۱۷ اسفند به یک منطقه در شرق زنجان از اعزام مصدومان این حادثه به مراکز درمانی این استان خبر داد.

ابراهیم خسروشاهی امروز دوشنبه ۱۸ اسفند در حاشیه بازید اصحاب رسانه استان از پایگاه اورژانس زنجان که روز گذشته بر اثر اصابت موشک دشمن آسیب‌دیده است، اظهار کرد: ساعت ۱۶:۳۰ روز گذشته یکشنبه ۱۷اسفند حادثه‌ای در اطراف یکی از پایگاه‌های اورژانس رخ داد که بر اثر موج ناشی از انفجار، شیشه‌ها شکسته و بخش‌هایی از پایگاه دچار آسیب شد.

وی افزود: شدت موج انفجار به حدی بود که در پارکینگ پایگاه نیز دچار خسارت شد، اما با اعلام مأموریت از سوی ستاد اورژانس ۱۱۵، همکاران ما با وجود مشکلات موجود، از پایگاه خارج شده و خود را به محل حادثه رساندند.

خسروشاهی با اشاره به روند امدادرسانی، گفت: علاوه بر تیم اولیه، چند دستگاه آمبولانس دیگر نیز به محل اعزام شد. یکی از مصدومان به‌صورت سرپایی در محل درمان شد و سایر مصدومان برای ادامه درمان به بیمارستان‌های آیت‌الله موسوی و ولیعصر (عج) منتقل شدند.

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان زنجان همچنین خاطرنشان کرد: پیکر جان‌باختگان این حادثه پس از هماهنگی‌های لازم، تحویل پزشکی قانونی شد.

انتهای پیام