• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404121811180
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

 مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمانشاه: همه واحدهای آسیب دیده در جنگ مورد ارزیابی قرار می‌گیرند

 مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمانشاه: همه واحدهای آسیب دیده در جنگ مورد ارزیابی قرار می‌گیرند

ایسنا/کرمانشاه  مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه گفت: مردم نگرانی بابت ارزیابی خسارات نداشته باشند و اطمینان داشته باشند همه واحدهای آسیب‌دیده در جنگ آمریکایی-صهیونیستی در روزهای آتی توسط همکاران ما مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

 شمس‌الله خدادادی با بیان اینکه شمار تیم‌های ارزیاب در استان مطابق تاکیدات استاندار کرمانشاه به میزان قابل توجهی افزایش یافته، افزود: مردم توجه داشته باشند که نیازی به مراجعه به هیچ اداره یا نهادی نیست و ارزیابان اداره‌کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه با مراجعه حضوری، همه واحدهای آسیب‌دیده را ارزیابی می‌کنند.

 مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به وسعت مناطق متاثر از جنگ رمضان، افزود: از همشهریان تقاضا داریم با صبر و همکاری، روند ارزیابی را تسهیل کنند و اطمینان خاطر داشته باشند که با برنامه‌ریری دقیق، تمامی مناطق، تحت پوشش ارزیابان قرار خواهد گرفت.

 این مسئول با تاکید بر اینکه همه ارزیابان این اداره‌کل در هنگام مراجعه به درب منازل، دارای کارت شناسایی معتبر بوده که مشخصات کامل آنها در کارت‌ها درج شده، گفت: مالکان واحدهایی که درب ورودی و یا شیشه‌های آن آسیب دیده است، نسبت به تهیه عکس و مستندسازی اقدام کرده و می‌توانند نسبت به تعمیر درب‌های اصلی و جایگزینی شیشه‌ها اقدام کنند.

 وی از راه‌اندازی سامانه پیامکی ویژه برای ثبت و پیگیری خسارات ناشی از جنگ رمضان خبر داد و تصریح کرد: مالکانی که به هر دلیل املاکشان هنوز مورد ارزیابی قرار نگرفته می‌توانند آدرس واحد آسیب دیده همراه با میزان خسارات را از طریق پیامک به سرشماره ۵۰۰۰۴۶۳۰۳۳۳۳۳۳ ارسال کنند تا در اولین فرصت، ارزیابان اداره‌کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه به آدرس ثبت شده مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن در روز دوشنبه ۱۸ اسفند، خدادادی هدف از راه‌اندازی سامانه پیامکی را تسهیل ارتباط مردم با ارزیابان این اداره‌کل و کوتاه شدن زمان ارزیابی میدانی اعلام و اظهار کرد: در کمترین زمان ممکن، اقدامات جبرانی لازم برای واحدهای خسارت دیده را آغاز خواهیم کرد.

انتهای پیام