• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۲:۳۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404121811303

افزایش شمار آوارگان لبنانی در پی حملات رژیم صهیونیستی به ۷۰۰ هزار نفر

افزایش شمار آوارگان لبنانی در پی حملات رژیم صهیونیستی به ۷۰۰ هزار نفر

حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف لبنان منجر به آواره شدن ۷۰۰ هزار نفر شد.

به گزارش ایسنا، «حنین السید»، وزیر امور اجتماعی لبنان روز دوشنبه اعلام کرد شمار آوارگان ناشی از درگیری‌ها در جنوب این کشور به ۷۰۰ هزار نفر افزایش یافته است.

حنین السید در یک اظهارنظر مطبوعاتی گفت: «در پی تجاوزات اسرائیل، ۷۰۰ هزار شهروند لبنانی چه در مراکز اسکان رسمی و چه خارج از آن‌ها آواره شده‌اند.»

چند روز پیش نیز وزارت امور پناهندگان لبنان اعلام کرده بود که شمار آوارگان در این کشور به حدود نیم میلیون نفر رسیده است.

بیشتر این افراد از ساکنان ضاحیه جنوبی بیروت و مناطق جنوب لبنان هستند که در پی تشدید حملات و بمباران‌های گسترده رژیم صهیونسیتی خانه‌های خود را ترک کرده‌اند.

در همین حال، «نواف سلام»، نخست‌وزیر لبنان خواستار تسریع در پاسخگویی به نیازهای آوارگان جنوب و تأمین سریع امکانات مورد نیاز آن‌ها شد.

وی همچنین نسبت به هرگونه تعرض یا سوءاستفاده از آوارگان هشدار داد.

نخست‌وزیر لبنان مرحله کنونی را لحظه‌ای دشوار برای کشور توصیف کرد و افزود که ده‌ها هزار نفر ناچار شده‌اند خانه‌ها و شهرهای خود را ترک کنند.

انتهای پیام