• سه‌شنبه / ۱۱ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۶:۲۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد مطلب: 1405011105299

استاندار:

همدان در صدر مقصدهای گردشگری کشور است / کتابخانه بوعلی‌سینا به‌زودی بازگشایی می‌شود

همدان در صدر مقصدهای گردشگری کشور است / کتابخانه بوعلی‌سینا به‌زودی بازگشایی می‌شود

ایسنا/همدان استاندار همدان با اشاره به ظرفیت‌های گسترده گردشگری استان، از تکمیل بازسازی کتابخانه بوعلی‌سینا و آماده‌سازی آن برای بهره‌برداری خبر داد.

حمید ملانوری‌شمسی سه‌شنبه ۱۱ فروردین در بازدید از آرامگاه شیخ‌الرئیس بوعلی‌سینا، این مکان را یکی از مهم‌ترین نمادهای علمی و فرهنگی کشور دانست که هر ساله گردشگران بسیاری را به خود جذب می‌کند. 

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده گردشگری استان،  گفت: همدان دارای ۱۹۰۰ جاذبه طبیعی و تاریخی ثبت‌شده و ۸۵ رشته صنایع‌دستی است که برخی از آنها در سطح جهانی مطرح‌اند.

استاندار همدان با بیان اینکه اقلیم و آب‌وهوای مناسب استان در ایام بهار و نوروز زمینه بسیار مطلوبی برای سفر ایجاد می‌کند، افزود: با وجود کاهش طبیعی حجم مسافران به دلیل شرایط جنگی سال جاری، همچنان همدان در رده استان‌های نخست کشور در حوزه مسافرپذیری قرار دارد.

وی با قدردانی از تلاش دستگاه‌های خدماتی و ستادهای نوروزی استان برای آماده‌سازی زیرساخت‌ها، اظهار کرد: تمام اماکن تاریخی، اقامتی و پذیرایی استان مهیای استقبال از گردشگران هستند و امیدواریم با ایجاد شرایط آرام‌تر و امن‌تر، شاهد تداوم حضور علاقه‌مندان باشیم.

همدان در صدر مقصدهای گردشگری کشور/ کتابخانه بوعلی‌سینا به‌زودی بازگشایی می‌شود

ملانوری‌شمسی همچنین به آسیب‌های واردشده به برخی اماکن تاریخی از جمله آرامگاه باباطاهر در جریان حملات اخیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: این اقدامات نشان‌دهنده بی‌اعتنایی دشمنان به قوانین بین‌المللی است. با این حال، عملیات مرمت و بازسازی به‌سرعت در حال انجام است تا این جاذبه‌ها حفظ و پایدار بمانند.

وی در بخش دیگری از سخنانش از تکمیل مرمت کتابخانه بوعلی‌سینا خبر داد و افزود: بازسازی به پایان رسیده، تجهیزات خریداری شده و کتاب‌ها منتقل شده‌اند. این کتابخانه به‌زودی افتتاح می‌شود و می‌تواند مرجع ارزشمندی برای پژوهشگران و علاقه‌مندان باشد.

استاندار همدان از تلاش تمامی دستگاه‌های فرهنگی، خدماتی و گردشگری استان تقدیر کرد و ابراز امیدواری نمود که با برنامه‌ریزی و هماهنگی بیشتر، شرایط برای بهره‌مندی بهتر مسافران و گردشگران فراهم شود.

همدان در صدر مقصدهای گردشگری کشور/ کتابخانه بوعلی‌سینا به‌زودی بازگشایی می‌شود

انتهای پیام